Meet Corporation, joka voitti Big Money kanssa Fitness Profiilit Instagram

Bella falconi

Et ehkä koskaan kuullut monet näistä tytöistä luettelon, varsinkin jos et ole seuraaja kunto profiileja Instagram ja muut sosiaaliset verkostot. Mutta tiedän, että he ansaitsevat paljon rahaa niiden julkaisua sosiaalisiin verkostoihin.

Mallin California, Yhdysvallat, on 29 vuotias, on poseerasi miesten aikakauslehti Playboy ja edistää tuotteiden laihtuminen ja painon Shredz tuotemerkin. Se on myös oma työkyvyn videoita.

2. Kayla Itsines

kayla2

kayla

Perässä Cheri tulee Kayla 5,8 miljoonalla seuraajia. Australian malli, 24, voitti lähes kaksinkertainen rahaa, että hänen "kilpailija" verkossa, jossa 18,9 miljoonaa real.

Hän on sertifioitu kunnon ohjaaja kaupungissa Adelaide, joka teki rahansa läpi sarjan kuntoiluohjeemme varten "bikinit elin". Itsines usein virkaa kuvia ennen ja jälkeen, kun ihmiset, jotka ovat läpikäyneet heidän koulutusohjelmiin.

3. Paige Hathaway

Paige

paige2

Amerikkalainen 26-vuotias Minnesota, on 3,8 miljoonaa seuraajia Instagram, joka auttoi keräämään noin 14,7 miljoonaa.

Se edistää myös täydentää tuotteita Shredz tuotemerkki ja myy omia kursseja kuntoa. Hathaway tarjoaa räätälöityjä suunnitelmia liikunnan ja ravinnon sivuston ja lupaukset tuloksia 90 päivän kuluessa.

4. Chantel Zales

Chantel

chantel2

Toinen jäsen "Shredz perheeseen" Zales, 25, ansaitsi 13,9 miljoonaa real toistaiseksi urallaan.

Los Angeles mallissa on myös oma kalenteri ja on ollut esillä lehdissä kuten Maxim ja FHM, oma kunto maailma. Se on 4,1 miljoonaa seuraajia Instagram.

5. Claudia Alende

claudia_alende

Claudia-Alende

Alende on ensimmäinen brasilialainen näkyvän listallamme. Sitä seuraa 7,3 miljoonaa ihmistä heidän sosiaalinen verkosto ja tekivät 8,1 miljoonaa real levittämällä alusvaatteita malleja.

Paraná 23 vuotta on myös entinen kakkonen Miss Butt, kilpailu, joka kruunaa kaunein pohjaan vuoden maassa.

6. Abigail Ratchford

Abigail

abigail2

Toinen malli, joka ampui kuuluisuuteen kuumaa valokuvia Instagram, amerikkalainen 23 vuoden liittyi 8,9 miljoonaa real kiitos niiden kannet Playboy ja Sports Illustrated.

Asuu Los Angeles, hän on nyt 5,8 miljoonaa seuraajia internetissä, ja myy oma vaatemerkki ja online kalentereita.

7. Laci Kay Somers

laci2

lacI

Personal trainer ja 24 vuotta on myös on rengas tyttö MMA tapahtumia. Hän voitti 7,7 miljoonaa real toistaiseksi ja on 6.000.000 seuraajia Instagram, ja kuinka monta luettelossa, myös edistää brändin Shredz täydentää.

8. Bella Falconi

Bella

Toinen Brasilian liittyä listalle, Bella Falconi on personal trainer ja motivoivaa puhuja ja fitness malli. Hän on voittanut, mukaan Sun, noin 7 miljoonaa, ja 2,6 miljoonaa seuraajia Instagram.

9. Amanda Lee

Amanda Lee-

Amanda-lee2

Toinen Los Angeles malli Amanda Lee, 29, työskentelee personal trainer, opettaja Pilates ja fitness malli.

Hän haluaa lähettää kuvia alusvaatteet hänen 5.800.000 seuraajia Instagram, joka epäilemättä auttoi saamaan sen 7,4 miljoonaa real toistaiseksi.

10. Alexa Jean Brown

alexa2

Alexa

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, pojan äiti Jean Alexa Brown aloitti uransa dokumentointia pyrkimyksiä menettää painoa synnytyksen jälkeen.

Nyt 24 vuotta vanha on 6 miljoonaa euroa ja on oma sivusto, jossa se tarjoaa kunto vinkkejä, muoti ja elämäntapa. Se on myös 3 miljoonaa seuraajia Instagram, jossa se usein viestiä kuvia tyttärelleen.

Tiedätkö, kuinka monta malleja kunto listalta? Yleensä seuraa tällainen profiilin vinkkejä? Kommentti alla!