Ehkäisymenetelmää Adoless lihottamista tai laihtua?

Adoless

Ehkäisyteho Adoless jokaisessa kortissa on valkoinen tabletti, jossa 24 mcg 15 60 mcg etinyyliestradiolia ja gestodeenia ja 4 keltaista tablettia aktiivinen, eli ilman hormoneja. Se on pilleri nautittavaksi monet naiset Brasiliassa raskauden ehkäisemiseksi ja myös vähentää joitakin oireita kuukautisten sekä säätelevät kuukautiskiertoa.

Nämä tekijät on otettava huomioon harkittaessa käyttö ehkäisymenetelmän, mutta muista, että ennen päätösten pitäisi kuulla gynekologi asianmukaisen ja erityisiä ohjeita teidän tapauksessa. Seuraa lisätietoja tuotteesta ja selvittää, jos ehkäisyteho Adoless kasvatukseen laihtua.

Anticocepcional Adoless lihotus?

Tiedetään, että ehkäisyvälineiden kantaa tätä kiistaa jo vuosia. Sen alusta lähtien huomattiin, että voi olla hyötyä suhde tai painon menetys käyttämällä ehkäisyvalmisteiden määritetään, että koska läsnä tiettyjen komponenttien ja hormonien lääkkeen kaava voidaan suoraan vuorovaikutuksessa elimistössä aiheuttaen nesteen kertyminen tiettyihin naisia ​​tai auttamalla vähentämään sitä.

Ajatellut sitä, on kysymys: ehkäisytehon Adoless laihtua tai lihottamiseen? Itse asiassa, koska se pidetään pienellä annoksella hormoni pilleri, sivuvaikutuksia, kuten painonnousua, pitäisi olla minimaalinen.

Kuitenkin monet naiset raportoitu painonnousua käyttämällä tätä pilleri, mutta joitakin muutoksia alussa saanti ovat aivan normaalia, koska keho ei ole vielä täysin sopeutunut ainetta, mutta se on yleensä ratkaistu kolmen kuukauden eniten käyttää. Jos tämän ajanjakson jälkeen, osuus kasvaa edelleen, ja turvotus on epänormaali, on otettava yhteys lääkäriin mahdollisen vaihdon lääkettä. Mutta mitään todistetusti tutkimukseen perustuvaa olemassa tukemaan ehkäisyteho Adoless lihottamiseen, joten se voi vaihdella tapauskohtaisesti.

raportointi käyttäjät

Yksi käyttäjistä ilmoittaa, että jonkin ajan kuluttua se alkoi käyttää Adoless alkoi pitää liikaa nestettä ja rasvaa. Hän imaisee pilleri 7 vuotta ja alkoi näkyä ongelman. Toinen nainen, joka käyttää 4 kuukautta sitten sanoi, että se ansaitsi 4 kg äkillinen ja rinnat kasvanut huomattavasti, ja syntyy ongelmia, kuten päänsärkyä, pahoinvointia ja ärsytystä, mutta se kesti vain ensimmäisen kuukauden sopeutumista lääkkeen.

Kolmas huomioon, että saadut 1 kg kuukaudessa, koska kaavio alkoi Adoless ja lopeta käyttö. Toinen nainen kertoo, että haittavaikutukset olivat kuten päänsärky, pahoinvointi, turvotus, kouristukset ja herkkyys. Kaksi muut contapartida, joilla ei ole sivuvaikutuksia ilmenee niin pitkälle, ja pysyi ennallaan.

Miten?

Adoless olisi otettava pakkauksen ohjeen jälkeen viikonpäivän viimeiseen pilleri (28 °). Tämän ajanjakson jälkeen, sinun pitäisi odottaa kuukautisia ja aloittaa uudelleen nielemään seuraavan pakkauksen jälkeen seitsemäntenä päivänä varhaisen tauko.

Vuoden ensimmäisten kuukausien käyttö on tarpeellista kondomin käytön sillä elimeksi mukautuu ehkäisy ei ole varmaa kokonaan. Myös pilleri ei estä sukupuolitauteja, joten suosittelemme aina kondomin käytöstä yhdessä.

Jos nainen unohtaa ottaa pilleri tavanomaiseen aikaan sinun pitäisi syödä jopa 12 tunnin kuluttua unohdettu, jos se ylittää tällä kertaa, sinun pitäisi syödä kaksi pilleriä seuraavana päivänä samaan aikaan ja noudata pakkauksen kanssa tavalliseen tapaan. Tällöin myös suositellaan kondomien seitsemänä peräkkäisenä päivänä, kuten voitte vaarassa ovulaation.

sivuvaikutusten

Lääke, sekä muita merkkejä syntyvyyden säännöstely, voi tuoda joitakin haittavaikutuksia, kuten painon muutokset enemmän tai vähemmän, päänsärkyä, pahoinvointia, turvotusta, rintojen arkuus, herkkyys piilolinssit, kouristukset, jne Nämä oireet saattavat ilmetä aluksi, mutta on tarkoitus häviää ajankäyttöä.

Jos et parane, katso gynekologi ongelman ratkaisemiseksi. Tärkeää on, koskaan käytä mitään lääkitystä, esimerkiksi ehkäisyä, ilman neuvotteluja ja lääkäriin. Maininta kontraseptiivisen ystävä tai tuttava ei ehkä ihanteellinen sinulle, koska jokainen nainen on tarkoitus ja eri hormonaalista toimintaa. Aikataulun tapaamisesta.

Tiedätkö jonkun, joka käyttää ja vaatii ehkäisyteho Adoless lihottamiseen? Lääkäri on määrännyt tämän lääkkeen ja pelkäät kärsimään sivuvaikutuksia? Kommentti alla!