10 Paras Harjoitukset Painonpudotus — Koti & Academy

kehruu

Hyvä ruokavalio koostuu terveellisiä ja ravitsevia elintarvikkeita, tasapainoista eikä liioitella kulutusta kaloreita, erityisesti niitä kohtelee vähän tai ei lainkaan ravintoarvoa, se on suuri liittolainen niille, jotka kokee laihtuminen prosessi.

Varoitus: ottoa lista harjoituksia laihtua, on tärkeää, että tiedät, että valitut kohteet eivät ole järjestetty tärkeysjärjestyksessä tai tehokkuutta.

ULKONA

1. Walk

Niille, jotka ovat käyttäneet elinaikana istumista ja ei käytetä fyysistä toimintaa pitkäaikainen lihavia, on parasta aloittaa pieni, valoa koulutusta. Tässä mielessä kävellä näkyy yksi parhaista harjoituksia laihtua.

Se on pieni vaikutus toimintaa, mikä rajoittaa mahdollisuuksia polven vammat tai muita vammoja, eikä vaadi laitteiden paitsi hyvän lenkkarit.

Riippuen harjoittajan painon, kävely tahtiin noin 6,4 km tunnissa eliminoi 5-8 kaloria minuutissa. 45 minuutin kävelymatka, esimerkiksi poistaa välillä 225-360 kaloria.

Pidä tämä tahti ja tehdä 45 minuutin kävelymatkan joka päivä, voit laihtua noin 450 grammaa viikossa.

Katso myös: 11 Edut kävelyä kehon ja mielen

2. Kilpailu

On hyvä, että syke. Se auttaa rakentamaan vahvat luut. On henkilö 80 kg menettää noin 480 kaloria ajamalla 45 minuuttia 8 km / h. Nämä ovat joitakin etuja käynnissä yksi harjoituksia laihtua, että voi harrastaa ulkona, eikä vaadi laitteita vaan valita hyvä tennistä suojaamaan niveliä.

Koska se on iskunkestävä liikunta, on suositeltavaa olla apua hyvä valmentaja kilpailun aikana koulutusta. Lisäksi on suunta kehon lämpimällä maaliskuuta paikan päällä, tuo polvet ylös tai viiden minuutin kävelymatka, esimerkiksi.

Mukaan luettuna intervalliharjoitus, johon sinulla on tarkemmin kohdassa 10 listallamme, se on tapa maksimoida kalorien poltetaan urheiluun.

Katso myös: Running Lose vatsa Oikeasti? 6 vinkkiä

HOME ja Taideakatemia 

3. Zumba

Tanssi, jossa yhdistyvät aerobinen liikkuu Latinalaisen tansseja kuten salsa ja merengue voi poistaa jopa 1000 kaloria yhdessä istunnossa yksi tunti. Koulutuksen tuo etuja, kuten kehon kiinteytymistä, tukea aerobinen kunto, vahvistaa jalat ja pakarat ja parantaa ketteryyttä ja tasapainoa.

Zoom on yksi parhaita harjoituksia laihtua niille, jotka haluavat harjoittaa ryhmässä. Se toimii myös aistillisuus, ei vaadi laitteita - ellei asianmukaisia ​​vaatteita ja jalkineita - ja lupaa nopeita tuloksia, erot nähdään noin kolme kuukautta.

Zumba luokan alkaa tavallisesti lämmetä, jota seuraa aerobinen liikunta ja tanssiliikkeitä.

Katso myös: Tanssi luokan Zumba laihtua? Edut ja vinkkejä laihtua

4. Spinning

Kehruu on eräänlainen sisäpyöräily poistaa rasvoja, vahvistaa lihaksia, parantaa sydän-ja hengityselinten vastus, vahvistaa jalat, pakarat, vatsa, ja lannerangan alueella ja osaltaan alentaa kolesterolia ja verenpainetta.

Voimakkuudesta riippuen lääkärin arviosta, on mahdollista eliminoida 500-700 kaloria per tunti kehruu. Laihtua, suositus on selvittää sydämen työskentelevien välillä 65% ja 75% syke. Jos henkilö 25-vuotias, vähintään syke laihtua on 127 ja maksimi on 146.

Suositus pyörittämisen aloittelijoille on käyttää pehmustettu shortsit tai ottaa geeli istuin, koska paikka istuu polkupyörän voi olla hieman vaikea joku, joka ei ole vielä tottunut.

Toinen tärkeä seikka on säännellä pyörä. Pankin pitäisi olla huipulla Sarvennaiset eikä niitä pitäisi sijoittaa tai liian pitkälle tai liian takaisin. Voit tarkistaa, onko asetus on sopiva, esitetään istuu penkillä jalat maanpinnan ja katso jos polvet ovat linjassa nilkkojen.

Ohjaustanko myös on säänneltävä ja sen etäisyys pankin on oltava yhtä pitkiä kuin kyynärvarret sormilla laajennettu. Ohjaustanko on aina oltava korkeampi kuin pankin.

On tärkeää kiinnittää huomiota näihin yksityiskohtia, koska suurin osa vammoista liittyy heikko sääntely pyörä.

Katso myös: Spinning laihtua? Kalorit, hyödyt ja vinkkejä

5. Muay Thai

Muay Thai voidaan myös pitää yhtenä parhaista harjoituksia laihtua. Se on thaimaalaista alkuperää taistelu, joka vahvistaa aseita, hartioiden ja takaisin ja poistaa jopa 1000 kaloria yhden luokan kanssa puolitoista tuntia kestosta.

Menetelmässä kulkua nyrkillä kyynärpäät, sääret, polvet ja jalat harjoittajia.

Katso myös: 10 Edut Thainyrkkeily kunto- ja terveys

6. elliptinen

Kotona tai kuntosalilla, harjoituksen elliptinen on vähäinen vaikutus ja se toimii koko kehoa. Koska se on kahvat, jotka voidaan siirtää, lisäksi mahdollistaa nostaa tai laskea rampin.

Hän myös poimii kevyempi nivelet että juoksumatto ja sallii lääkärin valita intensiteetti liikunnan. Laite jäljittelee liikkeen rodun, jossa etu vaikutus vähenee, suojaavat polven ja muiden nivelten kehon.

Uskotaan, että keskimääräinen henkilö pystyy polttamaan 600 kaloria tunnissa elliptinen. Vihje lisätä kalorimäärä harjoituksen aikana on pitää liikkuvat kahvat eikä vielä.

Katso myös: 10 Edut elliptinen kunto ja terveys

7. hyppynaru

Viettää tunnin hyppääminen köyden voi tuntua lastenleikkiä. Kuitenkin suorita toimintaa yli 60 minuutin eliminoi yli 800 kaloria työskennellessään jalat, kädet ja ydin (keskirungon).

Paitsi, että yksi parhaista harjoituksia laihtua, hyppynaru auttaa myös vahvistaa luita ja niveliä ja parantaa koordinaatiota, ketteryyttä ja kestävyyttä.

Sinun on kuitenkin varmistaa säilyttää muodon sopiva elin onnettomuuksien välttämiseksi. Sinun täytyy anna polvet hieman koukussa pitäen köyttä lantiosta kämmenet osoittaa elimistöön.

On myös osoitettu, ottaa impulssi päässä jalkapohjien (joka on hieman alle varpaat), pitämällä valon polvet ja ylävartalon kohtisuorassa maahan. Toinen neuvo on ole hypätä hypätä ja toinen, joka voi aiheuttaa vammoja.

Katso myös: 6 vihjeitä hyppynaru Painonpudotus

8. lihasten vahvistaminen harjoitukset

Fitness sarja koostuu penkkipunnerrus, istumaannousuja, punnerruksia, langat, kyykky, rivit ja laskut auttaa laihtuminen johtuu siitä osaltaan rakennuksen lihas. Tämä johtuu siitä, että enemmän lihaksia henkilö on, sitä enemmän kaloreita elimistö polttaa yhden päivän, jopa silloin kun et käyttäessään.

Katso myös: Laihtua kehonrakennus? Faktat ja vihjeitä

ACADEMY

9. Crossfit

CrossFit kuuluu vastus harjoituksia, paino nosto, plyometrics (joka sisältää liikkeitä, kuten hyppy ja heitto, jotka tuovat venytys lihaksia seuraa nopea supistuminen), voimaharjoittelua ja nopeus ja sarjan Kahvakuula.

Harjoittelutilan koostuu useista harjoituksia. Istunto on lyhyt ja kestää 15-20 minuuttia. Se on kuitenkin voimakas ja toimii asioita, kuten rasvan palamista, kestävyyttä, nopeutta, voimaa ja kiihtyvyys aineenvaihduntaa.

Hyödyntää urheilua, se on suositeltavaa noudattaa erilaista CrossFit liikuntaa kolmesta viiteen kertaan viikossa. Tehokas koulutustoiminta voi polttaa jopa 800 kaloria.

Koska sen korkean intensiteetin, CrossFit ei sovi niille, jotka sydänvaivoja. Samasta syystä on tärkeää tarkistaa lääkärin kanssa ennen kuin aloitat pelaamisen, välttämiseksi tulevaisuudessa terveysongelmia.

Lisäksi toiminta on tarkoitettu vain niille, jotka jo käytännössä fyysisiä harjoituksia säännöllisesti muutaman kuukauden.

Katso myös: CrossFit laihtua? Edut ja vinkkejä  

10. HIIT koulutus

Maksimoida tehokkuuden liikuntaa laihtuminen edellä mainitut ja muut, kuten juoksu ja uinti ja lisätä kalorien menoja, on suositeltavaa sisällyttää ne High Intensity Interval Training (HIIT tai TIAI, lyhenne on Englanti).

Tämä on koulutus ohjelma, jossa lyhyitä korkean intensiteetin ja käytännön harjoituksia sekoitetaan loput välein. Se on tehokkaampaa kuin perinteinen aerobinen harjoittelu, tutkimus on osoittanut, että intervalliharjoittelu polttaa yhdeksän kertaa enemmän rasvaa kuin tällaista toimintaa.

Ajatus menetelmä on suorittaa räjähtävä, voimakas ja lyhyt sarja tuo enemmän hyötyä kuin viettää paljon aikaa suorittamalla sama fyysinen aktiivisuus on alhainen voimakkuus. Sen lisäksi, että myönteistä tässä ei tarvitse viettää pitkiä aikoja pois, muut tarjoamat edut HIIT on poistaa rasvaa, tukea sydämen terveyttä, säilyttäminen lihasmassaa ja lisää aineenvaihduntaa, pitää vaikutus yli 24 tuntia päättymisen jälkeen koulutusta.

Kuitenkin HIIT koulutus on tarkoitettu ainoastaan ​​henkilöille, jotka jo käytännössä fyysisiä harjoituksia säännöllisesti muutaman kuukauden.

Katso myös: Miten intervalliharjoitussetille Painonpudotus

tärkeitä varotoimenpiteitä 

Ennen kuin alkaa tehdä harjoituksia laihtua, ota perhelääkäri ja tarkistaa, mitä liikuntaa voit tehdä ja älä laita terveyden.

Treenata kotona tai kuntosalilla, värvätä apua liikuntakasvatus ammattilainen auttaa sinua perustamiseen koulutuksen ja oikean suorittamisen tekniikoita. Se voi ilmoittaa sinulle, mitä tehdä, jos ongelmia kuin vahinko tapahtuu.

Kuitenkin, jos haluat harjoitella yksin kotona, vain katsomassa YouTubesta opetusohjelmia huolehtia valita hyviä videoita ja selkeä selityksiin hyvä ammattilaisia. Lisäksi toista video niin monta kertaa kuin haluat, kunnes ymmärrät oikein kuinka liike pitäisi tehdä.

Ja jos loukkaannut, älä ota liian kauan hakea apua lääkäriltä.

Suosikki harjoituksia laihtua? Muista merkittävistä jota ei ole lueteltu edellä? Mitä tällä hetkellä pelata? Kommentoida alla.