Diet Aline ripete — Meny og tips

Diet Aline ripete - Meny og tips

Aline ripete beviser at danseren yrket krever engasjement og forberedelser, slik at trening og kosthold er grunnleggende for god condition på jenta under dansene.

Ernæringsfysiolog påpeker tilstedeværelse av thermogenic matvarer, kokos vann og naturlige korn, som gjør følelse av metthet og sikre helsen til Aline, hennes mann, Rodrigo, og hans sønn, Nathan, 4 år gammel.

11-aline-06

fristelser

Akkurat som alle menneske, innrømmer danseren som også sliter med å motstå en kjæresten, spesielt sjokolade. Rutinen til jenta har tider da det er vanskelig å gjennomføre måltider til rett tid, så det er vanskeligere å følge dietten til punkt og prikke.

Hun peker på at maten deres er ikke vanskelig, bare prøve å holde det sunt. Brus og søtet mat unngås, men ikke forbudt. Hun er ikke relatert til mat, bare unngår søtsaker og stekt mat, bevare maten din plan med masse protein, gode karbohydrater og grønnsaker.

Eyeing kontroll over 60 kilo, foretrekker jenta å velge søte poteter, kassava og ris, men i helgene det gir noen unntak.

"Jeg antok chocoholic. Jeg kan ikke se noe sjokolade foran meg. Jeg er helt avhengige av. "

genetikk

11-aline-03

The Diet Aline Strike er ikke mat skatt plan til jenta. Hun avslører at hun alltid hadde den magre kroppstype, siden det var ballett praktisere i barndommen, og at deres genetikk bidrar så det er ingen vektøkning. Dette hindrer danseren i vekt, noe som gjør utskifting av kroppsfett for mager masse.

kompensasjon

Søker å kontrollere vekten, er kosthold Aline Strike ikke kontinuerlig. Det aksjer som ikke følger en fast diett plan, og dens makt er satt trinnvis, og da overdriver søke offset porsjoner. Om sommeren, prøver brunette å bedre kontrollere sin avhengighet til sjokolade, unngå overdreven sukker forbruk, og dermed redusere de mulige støt.

"Jeg liker grønnsaker, brun ris, men jeg er ikke nevrotisk. Jeg spiser alt, men alt med måte. Det er ting: Hvis du spiste for mye på en dag, kompensere den andre. Fungere godt, tenker på kompensasjon og balanse. Jeg tillater nok, ikke lide. "

vann

11-aline-05

Hydrating kroppen hele dagen, gir Aline Strike hintet la alltid en flaske med vann for hånden. Drikker minst 2 liter vann pr dag bistår i tarmregulerende funksjon, noe som bidrar til eliminering av uønskede giftstoffer fra kroppen.

Moren Aline

11-aline-02

Alltid forsiktig med kroppen, innrømmer at amming hjulpet i vektkontroll Aline. Hun sier de små, fire år er ganske opptatt og hun fulgte tempoet ville være enda tynnere. Som mor, advarer hun mødre som ønsker at deres barn skal følge et balansert kosthold viktigheten av alltid å ha næringsrik og kalorifattig, noe som reduserer muligheten for forbruket av usunn mat.

målsettinger

11-aline-04

Bestem mål er avgjørende for å bistå i ønsket kroppsbyggeprosessen, men tror ikke at å vedta et sunt kosthold er bare initiativ fra de som er misfornøyd med sine egne kropper.

Aline viser at det er fornøyd med kroppen sin, og ønsker å endre så lite som mulig i sine handlinger, men søker å bygge muskler for å "herde" i kroppen, spesielt baken. Ballerina anbefaler profesjonell veiledning for bygging av en individuell diett, og gir hint om at å være sunn vil få deg til å føle deg bedre, så det er best å starte med små vaner.

Menyen i Diet av Aline Strike

11-aline-01

frokost:

 • eggerøre + 2 eggehviter hvit ost lyset;
 • Sucha fettforbrenner (Grønn te + mint + eple + ingefær).

Morning snack:

 • En kopp gresk yoghurt eller skummet;
 • 1 ss (dessert) Chia;
 • 1 ss (coffee) av Agave.

lunsj:

 • Grønn salat med grønnsaker vil (krydret med extra virgin olivenolje);
 • 3 ss (suppe) av ris;
 • 2 teskje (suppe) av soyabønner;
 • 2 steker (middels) av rødt kjøtt, kylling eller fisk (kokt, bakt eller grillet).

Ettermiddagssnacks:

- Alternativ 01

 • En frukt eller servering av frukt (1/2 avocado eller eple, banan eller sølv);
 • Brazilnuts (4 enheter).

- Alternativ 02

 • DETOX juice (kål + + kokosnøttvann mynte);
 • En protein bar.

middag:

 • Grønn salat vil (krydret med extra virgin olivenolje);
 • 2 søtpoteter (medium) tilberedt;
 • 2 steker (middels) av rødt kjøtt, kylling eller fisk (kokt, bakt eller grillet).

Tror du at kostholdet Aline Strike kan være et godt valg for kostholdet ditt? Hva ville du forandre? Kommentere nedenfor!