7 Mat med mer protein enn et kyllingbryst

reker

Faktisk er kyllingbryst en av proteinkilder mer kjente og brukes over hele verden, det er utrolig slank og har massevis av protein for å levere vår muskelvekst. Men fra tid til annen, kan du bli syk av å spise litt kylling, ikke sant?

2. Seitan eller sekt

seitan

Halv kopp seitan - også kalt et planteprotein gluten kjøtt, da dette er avledet fra hveteprotein - inneholder omtrent 31,5 gram protein. Det absorberer helt smaken av krydder som brukes i forberedelsene, og selv etterligner smaken av en biff eller kylling.

Selv om det ikke inneholder alle de essensielle aminosyrene som inneholder en animalsk protein, kan du få dem gjennom andre matvarer og samtidig opprettholde et balansert kosthold i løpet av dagen, ifølge en ernæringsfysiolog. Selvfølgelig, unngå dette hvis du er intolerant mot gluten.

3. Tap eller gigantiske barramundi

barramundi

Denne fisken inneholder kvikksølv svært små mengder normalt finnes i Sør-Asia, og er svært vanlig og verdsatt i australsk mat. En porsjon på omtrent 180 gram kan gi mer enn 31 g protein, og er en slående kilde av omega-3.

4. Grønn Smoothie

smoothie-grønn, jpg

Du kan gjøre en protein smoothie å tjene som en snack mellom måltidene med følgende ingredienser: et glass soyamelk, 30g pistasjnøtter, 30 gram hamp frø, en kopp spinat og en banan. Du vil tjene det 31 gram protein, pluss litt omega, komplekse karbohydrater og andre viktige og sunne ingredienser som kommer fra disse grønnsaker. Dette er en virkelig kraftig drink!

5. Cottage cheese

En stor bolle av cottage cheese gir mer enn 35 gram protein. Dette er et godt alternativ fordi det er svært allsidig på kjøkkenet. Du kan bruke den for en søt snack, blande den med frukt og noen nøtter, for en salt snack, noe som gjør en pasta med tomater, persille og pepper å tilbringe en hel hvete toast, for eksempel. Velg merker med høyere proteininnhold når det var kjøpe hytte i markedet.

6. Roast Beef

180 gram steke du kan gi 36 gram protein per 240 kalorier. Trikset er å velge god kvalitet alternativer på markedet, med noe annet enn kjøtt og krydder. Og som trenger brød hvis du kan pakke inn et par skiver med sennep og cottage cheese med vegetabilsk snacks?

7. tofu

Bland ca 85 gram tofu, en kopp brokkoli hakkede mandler og 30 gram til 35 gram protein. Tofu er stjernen her, da det gir 11 gram hele dette beløpet, men brokkoli også ta med en god mengde (nesten 3 gram).

Hva synes du om disse ideene for å bringe noen forskjellige kilder til protein for dag til dag og erstatte noen kyllingbryst? Hva var din favoritt? Kommentere nedenfor!