Kosthold og trening for Mesomorph

mesomorph

Eksisterende tre somatotypes (ectomorph, endomorph og Mesomorph), er Mesomorph hva som kommer ut på plussiden i det estetiske aspektet, og er sjeldnere i samfunnet (ca 10% til 15% har denne fysiske størrelse). Eier av en atletisk kropp av natur, har Mesomorph enkelt å bygge og vokse muskelmasse, og svært lite fett å hope seg opp i kroppen.

Diett for Mesomorph

Med stoffskiftet kjører i balansert tempo, Mesomorph ikke fetende eller mister vekt lett, men alt avhenger av vaner som en dyrker. For å holde alltid i form, Mesomorph ikke trenger store ofre, bare følg en komplett og sunt kosthold - og ikke overflødige kalorier (som i tilfelle av Ectomorph) eller med sin fordypning (som vist til endomorphs).

Tenker på det, eksperter anbefaler at kostholdet for Mesomorph balanseres slik at målene for opplæringen er alltid oppnådd. Det tar, i gjennomsnitt, 1,5 g protein (komponering 30% til 40% av dietten) per kilo for å vokse muskelmasse. Videre vil 4g av karbohydrater (som utgjør 40% av dietten) for hvert forbrukes proteiner 3g være nok. De mest egnede karbohydrater er fra tørr frukt, havregryn, poteter etc.

Fett bør utgjøre 20% til 30% av dietten for Mesomorph og krever ikke stor oppmerksomhet, som den avgjørende, og at kroppen trenger, vil allerede være konsumert i matvarer som fisk, kylling og rødt kjøtt. Lipider tjener for grunnleggende fysiologiske funksjoner (hormon-dannelse, vedlikehold av kroppstemperatur, hjelpe i konstruksjonen av membraner osv), som også tjener som en alternativ energikilde, noe som genererer ingen store insulínicas sekreter.

Trening for Mesomorph

Ved å eie letthet i muskelmasse og en rask regenerering av muskler, vil opplæring for Mesomorph bli mer intens og spennende. Minner om at tung last og et stort antall repetisjoner betyr ikke at opplæringen er å være produktiv.

Det anbefales aerobic trening for å bare de som tar sikte på tap av konsentrerte fett, men hvis målet er hypertrofi, er det ikke nødvendig å utføre aerobic så ofte. En gang i uken er nok, unngå opphopning av fett.

Forekomsten 4-5 ganger i uken er allerede regnes som den ideelle treningsprogram for mesomorph. Gjøre 3 øvelser for hver kroppsdel, gjenta 3-4 ganger hver. Den 1-times trening, hvile i 30 sekunder etter hver sesjon er anbefalt.

Du har somatotype av mesomorph? Du vet noen noen diett tips og opplæring for ulike mesomorph? Kommentere nedenfor!