40 vandre tips for å miste vekt

gå

Følg disse tipsene, og gjør din tur til å gå ned i vekt mer effektivt og underholdende.

 1. Start med et lite mål på 15 til 20 minutter om dagen. Legg noen minutter hver dag, og den totale tiden vil øke før du vet ordet av det.
 2. Starte turen å gå ned i vekt sakte, som en varm, øker hastigheten på midten og lavere ved utgangen for å avkjøle legemet. Som deres totale tiden øker, sørg for at mediet perioden er lengre.
 3. Bruk alltid løse, komfortable klær. trange bukser kan bidra til å hindre deg fra å bli for varmt, men de redusere din vandring. Bruk stoff som puster i stedet for nylon og andre stoffer som gjør at du svetter, vil hjelpe deg til å gå lenger.
 4. Invester i gode sko. Ikke bruk billige sko eller som ikke er laget for dette formålet. Gode ​​sko vil hjelpe dine føtter.
 5. Øv god holdning. Walking med riktig holdning vil forbedre dine skritt og vil redusere smerte senere.
 6. Vær trygg. Gå i kjente og godt opplyste områder. Bære en mobiltelefon, hvis du trenger hjelp.
 7. ha det gøy. Ta en venn, en hund eller bruke hodetelefoner og lytte til din favorittmusikk.
 8. Hvis du bruker hodetelefoner, la volumet er lavt nok for deg å høre hva som skjer rundt dem.
 9. Bevege armene. Du kan øke skritt og gi styrke til din tur til å bevege armene riktig. Brett dem til 90 grader og flytte opp og ned mens du går.
 10. Vinn en tur til kjøpesenteret når du går omkretsen minst en gang før de engang tenke på å legge inn en butikk.
 11. Hold en journal. Registrere fremgang skrive ned trinnene, kjørelengde eller tidspunkt for gang å miste vekt. Kjøp en liten notisbok og skriv ned et program fra smarttelefonen.
 12. Oppmuntre dem til en lengre tur å ta en matbit eller drikke for en pause. Trykk på en veldig lett veske eller ryggsekk. Velg ditt reisemål, ta lunsj og bryte og komme hjem.
 13. Ikke forlat hjemmet uten noen plaster i tilfelle av blemmer.
 14. Gå etter jobb å avlaste stress av dagen. Du vil vente på denne stille tiden på dagen.
 15. unngå betong hvis mulig, siden han mer Kruser sine føtter. Velg mykere måter, for eksempel land eller gress.
 16. Park i lengst sted parkering. Det er mer moro enn å gå rundt grøten med bilen på jakt etter en nærmere plass!
 17. Skjule fjernkontrollen. Dra nytte av de ekstra skritt du må ta hvis du må gå til TV for å skifte kanal.
 18. Slå av TV-. Glem romanen. Gå en tur og oppleve virkeligheten slik den skal være.
 19. Klippe gresset oftere. Du trenger ikke bare gå over, men også la naboene sjalu.
 20. Kjøp skrittellere for alle i familien din. Sammenlign trinnene kan bidra til å oppmuntre alle til å gå mer.
 21. Betal din dessert når han går. Hvis du ikke kan motstå et stykke som kaken inneholder 400 kalorier, bestemme hvor mye må gå for å miste dem, og begynne.
 22. En kilometer = 70 kalorier. Dette er den generelle regelen for en person på 70 kg. Dette varierer, basert på deres vekt og alder. Jo mer du veier, jo flere kalorier forbrenner du gå den samme distansen.
 23. Blant eller start gang klubb. organiserte turer kan være morsomt og en fin måte å møte andre mennesker som liker å gå.
 24. Fortsett i 21 dager. Forskning viser at det tar 21 dager å etablere ny atferd. Walk for 21 dager, og du sannsynligvis vil fortsette uten å tenke mye om det.
 25. Jeg tilbrakte med en hund "lånt". Hvis du ikke har en hund, å jobbe frivillig, for å ta hunden til å gå din nabo.
 26. Du dagdrømmer? Start nytt syn fotturer, og legger til flere trinn, og planlegger aktiviteter. Hvis du tenker på det, er det mer sannsynlig å gjøre.
 27. Walking reduserer appetitten. Hvilken bedre måte å fordrive tiden før et måltid?
 28. Lagre ditt hjerte: Ifølge JoAnn E. Manson, professor i medisin ved Harvard, gå tre timer i uken kan redusere risikoen for hjertesykdom med opptil 40%.
 29. Endre rute. Planlegg en rekke vandreruter slik at du ikke blir lei. Hvis mulig, ta en annen rute for hver dag i uken.
 30. Ta raskere skritt, ikke lenger. Størrelsen på trinnet kan øke naturlig, men fokusere på raskere skritt fordi de brenner mer kalorier.
 31. Når du kjøper dine sko, ta sokker som du vil bruke, slik at det er riktig størrelse. Ikke la det være plass for fingrene bevege seg.
 32. Walking Running x. Ifølge Dr. Dean Ornish, "Med alt det samme, du brenner mer kalorier kjører enn å gå. Sant å gå en kilometer forbrenner mer kalorier enn å kjøre en kilometer - selv om det tar lengre tid. Når du kjører en kilometer, er du brenner sukker eller karbohydrater, som er hvordan kroppen din gir deg energi raskt. Når du går en kilometer, gir denne tiden stoffskiftet å brenne fett i stedet for karbohydrater. Risikoen for skade er direkte proporsjonal med intensiteten av øvelsen. Som risikoen for plutselig død. Gang tilbyr deg det meste av fordelene med de mest intense treningsøktene samtidig minimere disse risikoene. Mer er bedre, men bare hvis du gjør konsekvent. Så hvis du vil brenne maksimal kalorier, løpe i en time i stedet for å gå for en time. Men gjør det konsekvent, ellers ville du bedre gå. "
 33. Gang forbedrer eldre arterier. En 12-ukers studie hos kvinner over 60 som var sunt, men har ikke benyttet viste at walking forårsaket en forbedring i elastisitet i arteriene 50%. Kvinner har lagt kun 45 minutters gange fem ganger i uken.
 34. Invester i en tredemølle. Hvis du ikke bor der du kan gå regelmessig, investere i en tredemølle kan være verdt. De fleste tror en tredemølle er enkel å bruke og oppmuntrer mer vandre. mekaniske transportører er ofte vanskelig og komplisert.
 35. Gå mer enn en gang om dagen. Du kan finne det lettere å gå 30 minutter to ganger enn å gå en time. Også dele turen bidrar til å holde stoffskiftet revved opp, slik at du forbrenner flere kalorier, selv om ikke trener.
 36. walk Video ved hjelp av en walking program på DVD.
 37. Marche på plass mens du ser på din favoritt TV-programmer.
 38. Konkurrer med dine kolleger, se som går mer på kontoret.
 39. Gå på vannet, eller snarere i vannet, ta en tur til klassen i vannet. Denne metoden kan ytterligere styrke musklene i bena.
 40. Parkere på hjørnet og gå til vet poenget med ankomst, i stedet for kjøring.

Hvor ofte du gjør walking trenger å gå ned i vekt? Noen av disse tipsene var ikke en del av hans repertoar? Kommentere nedenfor!