Kanel Te med Ginger — fordeler, Oppskrifter og tips

Ingefær te med kanel

Ingefær og kanel er blant de mest beundret krydder over hele verden. De brukes som et krydder for å gi smak til måltider, og te er rik på medisinske egenskaper kjent siden antikken.

Sjekk ut følgende tips om denne kombinasjonen av krydder og også oppskrifter som kan gjøre mye godt for helsen.

Kanel te med ingefær Properties

Foruten å være et alternativ til å drikke nytes for sin smak og være fri for koffein, er kanel med ingefær brukes til å lindre skjelettsmerter, leddgikt, muskelsmerter og andre terapeutiske tiltak knyttet til fordøyelsesprosessen. Te er ansett som en naturlig slanking fordi det bidrar til å tilfredsstille sult og gir raskere stoffskifte, samt noen undersøkelser peker på at kanel inneholder stoffer som reduserer nivåene av blodsukker, noe som gjør det stor alliert i behandling av diabetes.

Denne teen er også brukt i tusenvis av år for å forebygge og behandle forkjølelse og influensa luftveissykdommer.

Noen undersøkelser feste til kvaliteten av ingefær hemme oksidativ skade på legemet, som setter te mellom terapeutiske anti-kreft og foryngende virkning.

Både kanel og ingefær er gode allierte i mage og tarm, slik at te er også en stor fordøyelses.

Cinnamon Tea Oppskrift med Ginger

Vi vet det finnes flere oppskrifter for utarbeidelse av denne te. En av de mest tradisjonelle er følgende:

 • 1 ts kanel pulver eller to stykker av kanelstang;
 • 1 ts skiver ingefær;
 • En halv liter vann;
 • Honning etter smak.

Kok vann, tilsett kanel og ingefær, la det småkoke i ytterligere fem minutter og fjern fra varmen. La blandingen stå i fem minutter med honning og blidgjøre smak. Hold te i kjøleskapet.

Ta en halv kopp om morgenen, helst på tom mage, og fortsette å ta gradvis til kvelden før sengetid. Lag en ny oppskrift hver dag.

Spesifikke fordeler av kanel Helse

Kanel er kjent for sin antioksidantegenskaper, bidra til å forhindre diabetes, forbedre hjertesykdommer, bistå i hjernefunksjon, bekjempe kreft i tykktarmen og lette leddgikt. Den inneholder også kalsium, mangan, jern og fiber.

 1. Bidrar til å bekjempe diabetes: Kanel kan hjelpe mennesker som er rammet av diabetes, som det arbeider for å forbedre den naturlige insulin aktivitet som skjer i kroppen. Det gjør den mest effektive sukkerstoffskiftet, slik at kroppen trenger for å produsere mindre insulin;
 2. Kan forebygge hjertesykdom: Kanel har anti-inflammatoriske egenskaper, slik at det er effektivt i å beskytte mot hjerte system infeksjon, spesielt i arteriene med fett tendens for obstruksjon. Hun er også kjent for sin evne til å bekjempe dårlige kolesterolet, forebygge hjertesykdom;
 3. Det hjelper stimulere hjernens funksjon: Ifølge studier, har kanel en kraftig effekt på hjernens funksjon. Det kan bidra til å forbedre mental årvåkenhet og har beroligende egenskaper som virker på nervene;
 4. Kan lindre symptomene på leddgikt: Personer som lider av leddgikt har tatt kanel med ingefær for smertelindring. En studie ved universitetet i København, Danmark, bekrefter dette synet. De stimulerte kanel pulver inntak av forsøkspersonene studert;
 5. Det bringer lindring til forkjølelse og influensa: Kanel inneholder egenskaper som er effektive i å lindre vanlig forkjølelse, spesielt når det kombineres med ingefær. Blandingen kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, og har anti-inflammatorisk virkning. Disse prinsippene er også nyttige i behandling av artritt og muskelsmerter.

Spesifikke Fordeler med Ginger for Health

Ingefær har også mange medisinske egenskaper som kan lindre visse helsemessige forhold, blant dem kan vi nevne de kjemper virus i kroppen og hjelp til fordøyelsesproblemer.

 1. Det bidrar til å lindre kvalme: Ingefær er kjent for å bidra til å bringe nødhjelp til gravide kvinner som går gjennom perioder med kvalme. Den kan også brukes til å dempe kvalme hos mennesker i visse helsebehandlinger;
 2. Du kan lindre symptomene på slitasjegikt: Som kanel, kan ingefær også bringe trøst til mennesker rammet av symptomene på bein sykdom. Kanel kombinert med ingefær bekjempe den resulterende smerte av disse tilstander;
 3. Bidrar til å bekjempe de skadelige virus til kroppen vår: På grunn av deres antivirale egenskaper, ingefær er også et effektivt hjelpemiddel for immunsystemet. Det kan hjelpe kroppen motstå mange trusler, ettersom bekjempe forårsakende virus og har anti-inflammatorisk virkning;
 4. Kan hjelpe på fordøyelsen: Studier hevder at ingefær har også en positiv effekt på fordøyelsen. En dose av ingefær te kan bidra til å forhindre vanlige fordøyelsesproblemer og også mer alvorlige forhold i magen.

Fordeler med Cinnamon Tea Kombinasjon med Ginger

Når kombinert handlinger av kanel og ingefær, får vi en ekstremt sunn og terapeutisk drikke.

Denne kombinasjonen gir mange næringsstoffer og har egenskaper som fører til en stor fettforbrenning, hovedsakelig på grunn av sin thermogenic handling. For å oppnå dette, bør te begynner å bli tatt i morgen, magen fortsatt tom.

Du kan tilberede forskjellige oppskrifter starter denne kombinasjonen.

Te fremmer eliminering av gasser i fordøyelsessystemet og bidrar til å redusere kvalme og oppkast. Den anti-inflammatoriske egenskaper bidrar til å redusere svelling og smerte i de som lider av artritt. Det har antivirale egenskaper som lindrer forkjølelse og forbedre immunsystemet, hindrer tilbakefall av forkjølelse.

Det reduserer også absorpsjon av kolesterol i kroppen, øke behandling av fett av gallesyrer. Sine soppdrepende egenskaper bidra i kampen mot ulike infeksjoner som de som påvirker munn og vagina.

Personer som lider av type 2 diabetes, kan også bli hjulpet med bruk av kanel med ingefær fordi det stimulerer insulinreseptorer i legemet og av enzymer som inaktiverer disse reseptorene. Med dette, pasienten blir mer mottakelig for insulin, noe som bidrar til å regulere sukkernivået i blodet.

Vilkår som kanel te med ingefær bringer også fordeler

Her er noen tips situasjoner der dette urte infusjon er også anbefalt:

 • For overvektige eller som har problemer med å miste vekt,
 • Væskeretensjon tilfeller som hevelse i bena og øyelokkene;
 • For pasienter med hjerteproblemer, høyt kolesterol og triglyserider;
 • I tilfeller av frigiditet og mangel på libido;
 • For mennesker med tannkjøttsykdom, tannråte og andre tannproblemer;
 • For dårlig fordøyelse og mage hyperacidity;
 • Pasienter med type 2-diabetes;
 • Personer med fibromyalgi, kronisk trøtthet og tretthet;
 • I tilfeller av hypotermi.

Tips om hvordan å forberede te

 1. For å blidgjøre te, bruke stevia eller honning. De er naturlig og derfor ikke ha skadelig effekt på helsen, i motsetning til sukker eller kunstige søtstoffer;
 2. Legg halvparten sitronsaft til te for å øke sin makt i å brenne kalorier,
 3. Drikk te hver dag i minst en måned for å realisere sine fordeler.

Den beste tiden å ta kanel med ingefær

For å få mest mulig ut av denne infusjonen, til den beste tiden å ta det er:

 • På tom mage eller minst en halv time før lunsj;
 • Mellom måltidene;
 • På grunn av sin vanndrivende effekt, er det anbefalt for te bare til midten av ettermiddagen, og dermed unngår natta turer på do.

Tips for å ha en kvalitet infusjon 

 1. Velg god kvalitet ingredienser og opprinnelse, helst organisk;
 2. Ceylon kanel er den mest velduftende. Hold det alltid stengt i en lufttett beholder for å unngå å miste aroma;
 3. Sats på fersk revet ingefær i tid for å lage te. Hvis du bruker pulver, se etter en god opprinnelse for å sikre at du holde kvaliteten, aroma og krydret smak.

5 oppskrifter som kombinerer kanel med ingefær for å hjelpe kroppen å helbrede

1. tradisjonelle rette for influensa

Kanel med ingefær kan også legge sitron, honning og hvitløk for å ytterligere styrke sin effekt mot influensa.

Kanel har anti-inflammatoriske egenskaper og bidrar til immunsystemet. Sitron gir vitamin C, som også vil understøtte kroppens forsvarssystem. Honning hjelper å blidgjøre og har også antibakterielle egenskaper. Hvitløk og ingefær bidra til å lindre muskelsmerter og direkte bekjempe virus av kulde og influensa.

2. te for sår hals

For de gangene halsen begynner å bry deg, prøv å ta kanel med ingefær legge honning og melk for å berolige enda mer ubehagelig. Melken bør være den typen som kroppen tilpasser seg bedre, som mandel, kokos, ris eller soya. For mange mennesker, kan kumelk lavere immunitet.

3. herdet rengjøring te med safran

Gjør kanel te med tradisjonelle ingefær og tilsett en spiseskje med gurkemeie. Curcumin, en utmerket antioksidant og anti-inflammatorisk til stede i gurkemeie, sammen med ingefær og kanel ha en rensende effekt på organismen og kan bidra til å redusere symptomene på forskjellige forhold og beskytte mot forskjellige sykdommer.

4. naturlig healing te med ingefær, nellik og kanel

Ginger trio, nellik, kanel holde store løftet i healing naturlig. De tre ingredienser er anti-inflammatorisk, har egenskaper som bidrar til fordøyelsessystemet og immunsystemet og kan bidra til å opprettholde den totale helsen til kroppen.

5. Chai - kanel te med ingefær krydret med anis og andre krydder

Chai brukes av Ayurveda, tradisjonell indisk medisin i over fem tusen år. Han er fortært fordi det gir flere potensielle fordeler for hjertet helse, hjernen og nervesystemet, luftveiene og sukker i blodet ledelse.

De kombinerte krydder har antimikrobielle, antibakterielle og antifungale egenskaper, hvilke elementer tjener til å beskytte kroppen mot sykdom og forbedre den generelle velvære.

Kinesiske og hinduer spiser Chai også fordi de tror at duften av krydder hjelper roe nervene og bedre mental helse.

Har du opplevd kanel med ingefær på et tidspunkt? Det var en grunn til disse fordelene nevnt å ta det? Du likte smaken? Kommentere nedenfor!