Ballet Fitness — Hvordan det fungerer, fordeler og tips

ballett klasse trenings

Tradisjonell praksis av fysisk trening ofte blir lite motiverende og selv bli argument for fravær i klasser, ikke sant? Dette er nøyaktig hvorfor den profesjonelle kroppsøving og dans har investert i unionen som kan gjøre øvelsene enda mer dynamisk og attraktiv.

Klassene består i bevegelse ved hjelp av stengene på isometri utførelse gjentar og støtter. Tror ikke de klasser er kun basert på ballett bevegelser, faktisk, er ideen å forene knebøy øvelser, mage tradisjonelle og firere med trinnene i klassisk ballett.

Sporten er veldig nylig i Brasil, men internasjonalt sett kan vi nevne flere akademier som har investert og er anerkjent av effektivt arbeid, blant disse kan vi markere Pure Barre, The Bar Method, Xtend Barre og ballet Fysikk. Ballet Fitness noe mer enn en opplæring basert på prinsippene i klassisk dans til tone, styrke og forme hele kroppen med pilates grunnleggende og øvelser for å bedre din holdning.

Slik fungerer det

Det garantert bruk tilbehør og kan karakteriseres ved arbeider hvor det tekniske bar, kardiovaskulære funksjoner og ytterligere optimalisere fleksibiliteten. Ved hjelp av baller til pilates, strekk og treningstilbehør er heller ikke forkastet. Vi kan også peke på at det i enkelte treningssentre, det er bruk av begreper i pilates ballett leksjoner fitness. Sangene som brukes i klassen er ikke begrenset til klassisk, snarere tvert imot, kan rulle Rock, Pop og selv indikasjoner på favorittsangene til elevene.

Klassene starter med lys stretching og roligere låter. Deretter starter oppnåelse av balletten bevegelser ved hjelp av teknikken bar. Etter initiering og tilpasse seg tempoet i timen, er instruksjoner for mageøvelser gitt. Bruk av tilbehør som baller og gummi band på den tiden er gratis. Det er nettopp på dette punktet at vi kan gjenkjenne den sterke innflytelsen fra Pilates klasse ved Ballet Fitness. I den tredje del av klassen er at de rytmiske bevegelser blir utført. De kan bidra til fleksibilitet, kondisjon og også til minnet.

De travleste klasser og musikk mer intense rytmer er ment for kvinner som ønsker å gå ned i vekt, tone og styrke kroppen, men det er andre klasser som er rettet for nybegynnere studenter. Disse klassene blir undervist med tregere sanger og selv piano akkorder i bakgrunnen for å gi øyeblikk av refleksjon og avslapping. Disse klassene i hovedsak følge prinsippene i Pilates.

Den kaloriforbruk er i gjennomsnitt 500 kalorier per klasse og klasser kan bidra til bedre fleksibilitet og selv styrke. De administreres i varierende perioder på 45 til 60 minutter, og kan brukes 2 eller 3 ganger per uke.

fordeler

Klasser Ballet Fitness kan tilby mange fordeler, og disse kan oppnås i henhold til innvielsen av studentene. De dynamiske og hektiske klasser kan bidra til å styrke musklene og selv redusere deres kroppsmål.

Ballett Fitness forskjellig fra bodybuilding nøyaktig hvorfor ikke returnere vare til en enkelt muskelgruppe, snarere tvert imot. Metodikken av klassene er å utfordre din fitness med flere bevegelser som krever engasjement fra mange medlemmer.

Fordelene kan være lik de av en lymfedrenasje økt, på grunn av den høye frekvensen av høyder hæler, knær og hofter, noe som resulterer i arbeidet med de lymfekar.

Tror ikke at fordelene er begrenset til det beste condition av muskler, kan det kardiovaskulære systemet også fungere bedre med vedtakelsen av Ballet klasser Fitness.

Din holdning og helsen til ryggraden kan også være fordeler med ferdigstillelse av bevegelser av klasser av Ballet Fitness, hovedsakelig ved å strekke utføres ved begynnelsen og slutten av klasser.

tips

  • Det er viktig at du vurdere og anerkjenne deres kroppsforhold, særlig skader. Du bør vurdere om du har fysiske skader og problemer som kan skade eller forverre den nåværende tilstand.
  • Misbruk bruk av tilbehør, kan de gi en annen måte i realiseringen av bevegelser.
  • Evaluere metodikken brukt av læreren i klassen, sikre som tilbyr oppmerksomhet like og krever tilstrekkelig fysisk tilstand, er det viktig at du føler deg trygg og komfortabel i timene.
  • Hvis du ønsker å gå ned i vekt, ikke bare er dedikert til ballett klasser Fitness er det viktig at du passer til et sunt liv med sunne vaner. Kosthold og regelmessig mosjon er nøkkelen til å miste vekt, ikke overdra alt ansvar til slanking Ballet Fitness.
  • Drikk rikelig med vann i timene. Du mister væske og det er viktig å holde hydrert å ikke redusere din utholdenhet.
  • Bruk komfortable klær, bevegelser som kreves for sin fleksibilitet, slik at det er avgjørende for bruken av klær kompatibel med omfanget av bevegelse. Klær som hindrer svette bør også unngås.
  • Bruk klassene i Ballet Fitness å forbedre din evne til å konsentrere seg og hukommelse.
  • Det er ingen krav til å bruke Pointe sko, men i tilfelle av bruk, opt for komfortabel og som lett passer utførelsen av bevegelser; jo mer behagelig følelse, jo bedre.
  • Ikke utfør bevegelsene med tvil om realiseringen av det samme, som kan for hans holdning til risiko, og dermed forårsake skader som kunne vært unngått. Søke avklaring med rådgiveren din og deretter øve dans på tryggest mulig måte.
  • Fremfor alle fordelene, ha det gøy, klassen er nytt for deg ut av de monotone øvelser, deretter bruke Ballet Fitness i din favør, ha det gøy med musikken og den særegne miljø for trening.

Hvem kan øve?

Det er ingen kontraindikasjoner å delta i ballett klasser Fitness. Hvis du har mer enn 12 år kan hente den nærmeste treningsstudio for å få bedre informasjon om klasser tilbys.

Hvor å øve?

Klassene Ballet Fitness tilbys i treningssentre og dansestudioer. Du kan søke etter tjenester som tilbys i etableringer av nabolaget ditt eller tettsted. Hvis du har spørsmål, kan du søke etter informasjon om de nærmeste posisjonene for forskning på internett.

Har du noen gang hørt om Ballet Fitness? Det ville være en god passform fysisk aktivitet for å komme bort fra sameness? Kommentere din mening nedenfor.