8 tips for å maksimere Muscle Pump

biceps konsentrert

Ingen ringere enn Arnold Schwarzenegger gikk på å si at pumpen Muscle er en av de beste følelsene som finnes i verden. I dokumentaren "Pumping Iron", som er en av stjernene sammen stipendiat kroppsbygger Lou Ferrigno, Schwarzenegger stater som har en muskel Pump er så godt som å ha en orgasme!

Det er en følelse av oppdraget er fullført, som blåses opp ego og frigjør endorfiner. Du føler deg bra og vil ha mer.

Fra et teknisk synspunkt, forekommer det muskulære pumpen når det er et økt blodstrøm til musklene, som bærer oksygen og næringsstoffer til muskelfibrene. Under en intens serie, årer som er ansvarlige for å fjerne blod fra musklene ende opp med å bli komprimert av sterke muskelsammentrekninger. Likevel gjør arteriene ikke avbryte arbeidet sitt, og fortsette å sende oksygenrikt blod til musklene.

Dette fører til en økning i plasma intramuskulær, som ender opp med rømmer kapillærene og sendes direkte til rommene mellom blodkar og muskelceller. Den overskytende fluidtrykk i dette rom øker lokalt, slik at plasmaet tilbake igjen til musklene. Når dette skjer, er det en stor mengde av blod i muskelen og forårsaker svelling. Dette fenomenet gir navnet Pump Muscle.

Hvordan maksimere Muscle Pump?

En av de viktigste tipsene for å maksimere muskel Pump er å øke mengden blod som når musklene. Dette er fordi vi har sett at for pumpe muskelen skjer, må det være en høy blodtilførselen til området blir arbeidet.

Det er også andre tips som er lett innenfor rekkevidde, og som vil hjelpe deg å holde drømmen muskelpumpen.

1. Øk blodstrøm

I tillegg til å øke muskelstørrelse og forårsake at pumpen, er det blod ansvarlig for å føre næringsstoffer for muskel og gjennomføre sin CO2 og andre metabolske avfall for å bli eliminert av kroppen.

Se hva som er de viktigste måtene å øke blodstrømmen til musklene dine:

  • Drikk vann: Tenk på en dehydrert frukt. Hvordan er det? Visner, ikke sant? Og en plomme? Hovne, saftig. Så det er med muskel. Hold kroppen din godt hydrert betyr at det vil være mer blod flyt og væske slik at muskelen pumpen skje. Prøv å drikke vann før, under og etter trening, ren eller med tillegg av ditt valg.
  • gange: mellom settene, ta en rask tur rundt solen. Dette vil føre til en utvidelse av blodårer, spesielt i varmere vær.
  • Gjenta: etter den tyngste treningen, prøv ett eller to sett med 20 repetisjoner hver. Mer arbeid, mer muskler pumpen!
  • Hold varmen: i løpet av sommeren, alltid unngå mulig opphold for lenge i klimatiserte omgivelser.
  • Mate deg selv: isotonisk drikke koma og en halv time banan før trening, for å promotere utgivelsen av insulin.
  • Prøv Gingko Biloba: ta en bit av Gingko Biloba før trening. Dette anlegget har blitt brukt i årtusener i tradisjonell kinesisk medisin, og har makt til å øke blodgjennomstrømningen.
  • varme opp: Ta en rask tur i badstuen eller ta en varm dusj før trening.

2. Spis mer karbohydrater

Å gå mer blod til musklene, og dermed for muskelpumpe, er det nødvendig at kroppen har energi til å utføre sine oppgaver. Denne energien blir lagret i leveren og muskelceller i form av glykogen.

Glykogen oppnås hovedsakelig fra inntak av karbohydrater i foret. Spise karbohydrater før trening er viktig slik at musklene har energi under arbeidet med å få muskelpumpen. I tillegg til å gi energi, er glykogen også kritisk for å oppnå optimal pumpe, ettersom karbohydrater kan bære store mengder vann, som blir hovne muskel. Hvis du er på en lav-karbohydrat diett, satt opp til å konsumere dem før og etter trening for å maksimere muskelpumpen.

3. Legg super-serien til treningen

Supersett er når du utfører to påfølgende øvelser uten hvile intervall mellom dem. Super Series er stor for å øke blodtilførselen til musklene du arbeider. Prøv biceps og triceps sammen, totalt tre eller fire super-serien. Du vil se at muskelen vil være godt hoven, takket være den enorme mengden blod å nå nettstedet.

Prøv 12 til 15 repetisjoner i hvert sett.

4. Konsentrere seg og kontrakt muskelen

Under trening, holde fokus og være forsiktig for ikke å falle inn i autopilot. Øvelsene vil ha mer effekt hvis du hardt entreprenør musklene, spesielt i den mest intense øyeblikk av hver repetisjon.

Du trenger ikke å gjøre repetisjoner i en hast; tvert imot, sakte ned og fokusere på hva du gjør, ikke bare sette sin fysiske styrke, men også hans mentale styrke i øvelsen. Arnold Schwarzenegger mente det var en sterk sammenheng mellom muskler og sinnet, er det viktig å se og føle muskelen jobbes med hver repetisjon. Dette vil holde stresset i trener muskler, økt stimulans i muskelfibrene.

Series 10-12 repetisjoner gjort som beskrevet over er bedre enn 20 repetisjoner serie laget uanstrengt og ufokusert. For en stor muskelpumpe, må du svette!

5. Prøv fallet i september

Den dropset er en teknikk trening for å muskeltretthet. Med andre ord, fortsetter du å gjøre den samme øvelsen med en lavere belastning etter å ha nådd det maksimale vi kan med en høyere vekt. Muskel vil gå utover tretthet punktet, og hver last reduksjon, vil mer blod nå dine muskler, øke muskelpumpe. Målet er å redusere vekten to ganger, utføre tre sett hver dropset.

6. Senk intervaller

En kortere hvile mellom settene vil bidra til å maksimere muskel pumpe. Jo lavere pause mellom settene, jo større mengde blod går mot muskel. Selvfølgelig du trenger å hvile, men vil ende opp med så mye tretthet som til slutt blir nødt til å løfte mindre vekt: det er alt du ikke vil.

Vi kan si at 30 sekunder ville være et minimum hviletid, og 60 sekunder maksimal du ta før du begynner å trene igjen. Hvis du ønsker å forbedre din muskelpumpen, holde målet og være forsiktig med distraksjoner under trening.

7. Økning forbruk av kalium, magnesium og kreatinin

Når kalium kommer inn i muskelvevet, bærer det vann, som vil bidra til å svelle muskelcellene, skaper muskelen pumpen. Magnesium er også et viktig mineral for muskelkontraksjon, noe som vil føre til muskelvekst.

For å øke kaliumnivået, inkluderer poteter, appelsiner og bananer i kostholdet ditt. Siden magnesium kan bli funnet i god mengder i belgfrukter (bønner, flatbrød, linser) i sjømat eller kosttilskudd.

Hvis det er vanskelig å få magnesium i mat, tilskudd på opp til 350 mg per dag kan hjelpe deg med å maksimere muskel pumpe. Huske at det er alltid lurt å snakke med din lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen kosttilskudd.

Siden kreatin er en vasodilator som produseres av vår egen kropp, og har en lignende funksjon som for kalium, fremme muskelvekst. En stor konsentrasjon av kreatin i muskelen vil tillate at ankomsten av energi og bidrar til å forårsake en økning i muskelstørrelse. For de som intenst mesh, mengden av kreatin som kroppen produserer normalt ikke vanligvis være tilstrekkelig. Derfor vil en kreatintilskudd tar mer energi til cellene, øker muskelpumpen.

8. Bli kvitt uønsket hevelse

Ja, du ønsker et brak - bare i musklene og ikke som fett. Slik at musklene blir mer tydelig, er det viktig at du senker kroppen fett prosentpoeng.

Ha et balansert kosthold og ta vare på det overskytende. Husk at karbohydrater er viktig å øke muskelpumpe, men kan føre til opphopning av fett hvis konsumert i overdrivelse.

Begrens inntak av alkohol, stekt mat, godteri og brus. Husk at du gjør en stor innsats i gym, og målet ditt er å få buff og muskuløs. Når du vinner en stor pumpe, vil det være verdt å ha sluttet å drikke en øl mer.

Du tror har allerede nådd muskelpumpen noensinne? Hvordan gikk det føles? På hvilke måter ønsker du å treffe den og maksimere det? Kommentere nedenfor.