Ovaltine Fattening? Kalorier og analyse

Ovaltine

Den Ovaltine er en drikk nytes rundt om i verden, er blandet i melk, vitamin, som brukes i oppskrifter for paier eller stenket på iskrem. Produktet kom i Brasil bare i 1930, og hadde blitt importert fra Sveits. I 1944, en fabrikk i Resende, Rio de Janeiro, brakt mer popularitet til merkevaren som forsterket når fastfood Bob nettverk begynte å bruke ingrediens i deres milkshake, å bli en salgssuksess. Det er da Ovaltine forelsket i folket.

Det er kjent at produktet er mye brukt, men folk virkelig undergrave den ernæringsmessige verdien av drikke? Har Ovaltine fetende eller er rik på næringsstoffer? Har han mye kalorier? Ja, for dette, følger analyse av produktet nedenfor.

Ovaltine fetende?

Den Ovaltine kan være en del av kostholdet ditt, selv om målet ditt er vekttap, men alt må doseres. Den Ovaltine pulver er anriket med vitaminer og når de blandes med melk, kan tilveiebringe mye av deres anbefalte daglige mengder av vitaminene A, B6, B12 og C, så vel som sink, kalsium og magnesium. Men det er andre mindre høy-kalori produkter enn Ovaltine som kan brukes for å få disse næringsstoffene, som for eksempel multivitaminer eller egen mat med proteiner, frukt og grønnsaker.

Det er fordi å få alle de nødvendige vitaminer som kroppen trenger i en dag ville være nødvendig å innta 1000 drikke kalorier, forårsaker ingen var igjen nesten ikke rom for en annen type mat, som det viser forbruket på 2000 kalorier per dag, kan variere mer eller mindre i henhold til hver. Så åpenbart forbruker 1000 kalorier mer Ovaltine nødvendig kraft, du sikkert ville gå utover 2000 daglige kalorier og sannsynligvis ville ikke bruke denne energien blir akkumulert som fett. Så fra dette synspunkt, den Ovaltine fetende.

Men la oss anta at Ovaltine er en kalori drikk som kan integreres i kostholdet ditt med måte, blir spist nå og deretter en uke i stedet for et måltid, som vitamin før trening eller noe, men husk at alltid det beste valget er å få de næringsstoffene som trengs av kroppen gjennom naturlig og sunn mat og drikke som ikke er produsert, pre-klar.

Hvis ideen din er å forbedre trening og forbedre ytelsen i gym, kan det være best en annen type mer spesifikk supplement for å få de ønskede resultater. Snakk med ernæringsfysiolog og personlig trener.

Ernærings bordet - Ovaltine

ernæringsmessige faktafor 3 spiseskjeer (30 g)
makt115 kalorier
karbohydrater26 g
proteiner1,3 g
fett0,6 g
mettet fett0,2 g
trans fett0 g
fibrene0,9 g
natrium75 mg

 

Det er 115 kalorier i en servering av Ovaltine Crunchy Flakes.
Fordeling av Kalorier GORD 5%, 91% karbohydrater, 5% protein.

Hvordan å miste vekt med Ovaltine?

  • Trinn 1: Multiplisere vekten din med 10 hvis du er en kvinne inaktive og 13 hvis du er en død mann eller 12 hvis du er en moderat aktiv kvinne og 15 hvis du er en moderat aktiv mann. Resultatet er et godt anslag over hvor mange kalorier kroppen din forbrenner daglig. Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du aldri bruker mer enn antall kalorier på en dag.
  • Trinn 2: Organiser dine måltider, slik at det totale kaloriinntaket, inkludert Ovaltine, er mindre enn resultatet fra trinn 1. På denne måten vil kroppen forbrenne mer kalorier daglig enn du forbruker, og du vil begynne å miste vekt.
  • Trinn 3: Ovaltine drikke til hvert måltid eller som en dessert etter sunne måltider. Ikke forbruke mer enn halvparten av sine daglige kalorier fra Ovaltine. Du skal se det bare som en velsmakende vitamintilskudd for måltider samt hele korn, frukt og grønnsaker, nøtter, erter, bønner og magert kjøtt og fjærkre;
  • Trinn 4: Trene hver dag for å brenne ekstra kalorier, bruke energi og gå ned i vekt. Unngå å drikke Ovaltine hvis du er en stillesittende person.

advarsler

Ta kontakt med en lege for riktig retning. Den Ovaltine inneholder 15 gram sukker per porsjon, og kan derfor ikke være egnet for diabetikere som trenger å kontrollere blodsukkernivået.

Du må legge til din diett Ovaltine engang trenger å gå ned i vekt? Han mener det kan følge disse trinnene opp? Kommentere nedenfor!