Kre-Alkalyn: Fordeler og bivirkninger

Kre-alkylyn

Den lean massen gevinst prosess er så komplisert som vekttap prosessen. Riktig tilskudd er en av forskjellene som kan bidra til effektiviteten av dietter og nå målene innenfor de oppsatte mål. Tvil i tider med valg av kosttilskudd med de fleste, så det er viktig at du vet hva du kjøper, slik at forbruker supplement på den måten som best svarer til kroppen din.

Det skiller seg ut for bedre effektivitet når absorbert av kroppen; Dette skjer på grunn av høy pH-verdi, og gir dermed kreatin mest fullstendige form til kroppen. Kan forbruke Kre-Alkalyn pulver eller kapsler. Hun er konsumert for å gi ernæringsmessig støtte og energi til musklene. Dette tillegget er ikke noe mer enn den mest konsentrerte formen for kreatin.

fordeler

Det er viktig at du vet hva det er for dette tillegget, fordi den måten du kan få bedre resultater. Tilskudd med Kre-Alkalyn kan redusere muskeltretthet som følge av høy intensitet treningsøktene og fortsatt øke inntekten av øvelsene, er det effektivt som leverandør av energi og utholdenhet.

Det kan også hjelpe med muskel styrke og øke muskel ATP butikker, noe som fører til bedre utvinning, muskelvekst og ernæring og et lavere inntak av kreatin monohydrat. Dette tillegget reduserer også væskeretensjon, reduserer god kolesterol (HDL) og (LDL) og triglyserider dårlig.

sivile effekter

Anvendelse av kreatin kan føre til svelling, nyrestein og gasser, men den Kre-Alkalyn Kreatin reduserer forekomsten av disse bivirkningene mulighetene. Det er imidlertid viktig å ta hensyn hovedsakelig til forbrukere som alltid overdrive de anbefalte doser. Overdreven bruk kan føre til diaré og dehydrering. Den høye alkaliske pH er mer effektiv fordi det reduserer muligheten for forekomst av mage-problemer.

Hvordan ta?

Nå som du vet hva det er for supplement, conhcerá noen tips om hvordan du gjør dette konsentrert versjon av kreatin. Det indikerer bruk av Kre-Alkalyn før trening minst 20 til 30 minutter før. Nybegynnere bør begynne å konsumere bare en dose, noe som tilsvarer en spiseskje. Idrettsutøvere og idrett avanserte utøvere kan forbruke to daglige doser. Mange lurer på om de bør spise kosttilskudd dager uten fysisk aktivitet, så det anbefales å bli fortært bare en dosering av Kre-Alkalyn.

Vær oppmerksom på, forbruker over de anbefalte dosene ikke bidra til å øke hastigheten på lean mass gain prosess. Versjonen av supplement til kapsler er indikert til å bli fortært i en til to enheter per dag. Det beste er at bruk av Kre-Alkalyn kan forenes med tilskudd av andre stoffer, det vil si, kan du likevel fortsette å konsumere pre-workout, whey protein, BCAA og lignende, på den måten du kan maksimere de positive effektene for muskelvekst.

Kontra

Det er ikke anbefalt å konsumere Kre-Alkalyn kreatin om natten, eller før sengetid. Det er viktig at du husker å ta, fordi den oppfører seg som en energikilde, og dermed kunne ha en negativ effekt på hvileperiode, som også er viktig for anabole effekten.

måltider

Du vet allerede hva det er for supplement, og det kan ikke brukes som et måltid. Det er viktig at du vet at spesielle dietter ikke tilbyr langsiktige fordeler, så det er viktig at du respekterer måltid ganger og aldri erstatte tid for utskifting av næringsstoffer ved å spise bare Kre-Alkalyn.

Kontra

Bruken av Kre-Alkalyn er kontraindisert for gravide, ammende kvinner, barn, eldre og personer med sykdommer.

produsenter

Det er viktig at du vet de store produsenter og distributører av supplement som du ønsker å konsumere. På denne måten kan du vite de beste alternativene for å kjøpe din Kre-Alkalyn nedenfor:

  • universell
  • Dymatize Nutrition
  • Labrada
  • nå Sports
  • EFX
  • muskel~~POS=TRUNC FX
  • ultimate Nutrition
  • Pride Ernæring

protein diett

Det er viktig at du vet at lean mass gain er ikke begrenset til tilskudd og opplæring. Et balansert kosthold rikt på næringsstoffer og protein er viktig for restaurering av nyttige stoffer for muskelmasse vekst. Hvis du virkelig forstår hva det er for, og hvordan du skal ta Kre-Alkalyn Kreatin og fortsatt vedta et riktig kosthold, vil kroppen din modellere hvordan du vil lenge før du skjønner, din tilegne.

fysiske øvelser

Den Kre-Alkalyn er beregnet for fysisk sport entusiaster og utøvere, slik at trening er viktig for best mulig effektivitet i absorpsjon av egenskapene som finnes i supplement. Det indikerer øvelser 3-5 ganger i uken. Det er verdt å nevne at praksisen med kardiorespiratorisk trening kan bidra til å redusere andelen av fett, noe som kan la musklene enda mer tydelig.

priser

Mengden av tillegget kan variere fra R $ 69,00 til R $ 298,00.

hvor du kan kjøpe

Kjøpet av Kre-Alkalyn kan gjøres i helsekostbutikker eller helsekostbutikker. Den internasjonale kjøp kan også bli vurdert. Flere butikker tilbyr online salg av kosttilskudd, men det er viktig at du vurdere omdømme og pålitelighet av disse portalene, slik at du føler deg trygg på å vente på levering innen data perioder.

Har du noen gang hørt om Kre-Alkalyn? Han ønsker å bruke den som et supplement til mat? Hva bruker du for tiden? Kommentere nedenfor.