Hvordan lage kokt egg i mikrobølgeovnen?

kokt egg

Forbered kokt egg kan være litt tidkrevende i ilden og mange ender opp med å gi opp og velger for stekt versjonen, som er raskere, men det er ikke den sunneste versjonen, og anbefales for de som ønsker å gå ned i vekt.

En annen måte er å koke dem sammen og blandet, også brutt. Når det gjelder å forberede brutt, må du huske å bruke spissen av en skarp kniv eller tannpirker til å lage hull i delikatessen med eggeplomme og hvitt, slik at du ikke risikerer å blåse lag og eksisterende film.

Det er en annen teknikk som innebærer eggeskallet med kobber og aluminium med vann. Denne metoden fungerer også, så velger flere kan og er tryggere for deg. Når det er klart, kan egget bli krydret smak.

Nedenfor er beregnet nominasjoner, men tidspunktet kan variere avhengig av kraften i mikrobølgeovnen din, så det kan være at egg passere noen punkt og få litt rå. Monter og teste et par ganger for å se den beste tiden for deg. Sjekk!

1. kokt egg oppskrift i mikrobølgeovn

ingredienser:

  • En egg;
  • vann.

forberedelse:

Begynn ved å pakke egg i folie og plassere den i en liten beholder som kan Ildfast kan tilberedes i mikrobølgeovn. Dekk med vann og koke i 3 minutter ved 100% effekt. Egget i skall bør pakkes inn i papir og vann slik at de ikke eksploderer. La den avkjøles, pakke og fjern skallet. Smak til og server. 

2. kokt egg oppskrift i mikrobølgeovn

ingredienser:

  • 2 egg;
  • 2 boller.

forberedelse:

Separer eggeplommene fra hvite i to forskjellige skåler smurt med olje. Bland eggeplommene med en graf og dekke beholdere med lokk. Cook separat med 50% effekt i 30 sekunder plommer og hvite for 30 sekunder til ett minutt. Fjern. La stå i 2 minutter. Når kjølig, hogge og tjene krydret smak.

3. kokt egg oppskrift i mikrobølgeovn

ingredienser:

  • 1 egg.

forberedelse:

Åpne egg i en beholder som kan gå i mikrobølgeovn. Prøv å være forsiktig med å bryte eggeplomme og bland. Vær forsiktig med mikrobølgeovn i 40 til 50 sekunder på høy effekt. Smak til med pepper og salt og server. 

4. kokt egg oppskrift i mikrobølgeovn

ingredienser:

  • 1 egg.

forberedelse:

Bryt egg i en bolle, pierce plomme og forsiktig med en tannpirker uten sprekker. Dekk bollen og mikrobølgeovn i 2-3 minutter. Vent 30 sekunder og åpne deretter beholderen. Serveres med salat eller ren riktig krydret.

5. kokt egg oppskrift i mikrobølgeovnen 

ingredienser:

  • 4 egg;
  • 1 glass eller plastbolle.

forberedelse:

Plasser egg i en tigela.Evite et egg er på toppen av den andre, og tar seg ikke å bryte dem. Sett nok vann til å dekke eggene helt. Den skal dekke mer enn 1 cm over dem. Hell en teskje salt, rør og mikrobølgeovn i maksimalt 12 minutter på høy effekt. La den avkjøles, fjern skallet og forbruker. Hvis du kan bruke kokende vann til å dekke eggene å fremskynde prosessen, i dette tilfellet, 3 til 6 minutter i mikrobølgeovnen på høy effekt er nok til å lage mat.

Ønsker du å lære å lage kokt egg i mikrobølgeovnen hvorfor? Vil ikke ha å konsumere nok egg på din uke? Kommentere nedenfor.