Dani Bolina trening og kosthold

Dani Bolina trening og kosthold

Statens modell av Porto Alegre - RS, Daniele Bolina, kjent som Dani Bolina, begynte å dukke opp i media som en del av Panic Program mellom 2005 og 2011. Hun deltok også i den fjerde utgaven av realityserien The Farm, på nettverket Record i 2012 og All-programmet er mulig, mellom 2012 og 2013 på samme stasjon.

Senere bestemte hun at hun ville ha en mer feminin kropp og begynte å følge en annen diett til det. Dani sa programmet Alt er mulig enn noensinne som svært velformede kroppen stil og din kroppstype er ikke som en tynn person.

Deretter, under veiledning av ernæringsfysiolog Flávia Dichelli, trakk hun karbohydrater fra menyen for en uke. Modellen begynte også å konsumere avgift juice rik på næringsstoffer og mineraler og sett til side kosttilskudd for å redusere muskelmasse. Resultat: det elimineres seks kilo og oppnådde en mindre muskulær legeme.

Under kan du se et utvalg meny med Dani Bolina kosthold:

  • frokost: to skiver brød med lys kremost, et glass fruktjuice, fruktsalat med acai;
  • lunsj: brun ris, kalkun bryst, en plate av salat rolig og et eple;
  • snack: en acai skål;
  • middag: vann med gass;
  • supper: ledsaget av masse av en lys saus og et glass grønn te.

Allerede i 2015, klarte hun å gå ned i vekt fire kilo på en måned, takket være en kombinasjon av styrketrening, sunn mat og estetisk behandling etter litt forbi har slappet karneval perioden. Hans mål var å ha et slankere og definert kropp. 

I Dani Bolina diett gikk i år matvarer som kylling, hel-hvete pasta med tomatsaus, svart ris med brun og smuldrete stroganoff uten krem. Dani Bolina konto som elsker å spise, og ikke frata deg selv og ikke leve på en diett av klar base av egg og søtpotet.

Ikke glem at hver diett må gjøres til akkompagnement av en sykepleier profesjonelle som vil vite å finne ut hva slags mat-programmet vil ikke ta skade på helse og er den mest hensiktsmessige i forhold til målene for hver person. Du kan selv bli inspirert av Dani Bolina kosthold, men bør ikke gå på egenhånd, uten forsvarlig tilsyn og veiledning av en ernæringsfysiolog.

Dani Bolina trening

dani_bolina (1)

I tillegg til vekt trening øvelser med lavere belastning og høyere antall repetisjoner, bruker statens modellen også aktiviteter som øker pulsen, som hun sier, akselererer prosessen med fettforbrenning i kroppen din. Løpet er også en del av rutinemessige øvelser tidligere panicat.

Uten den hensikt å øke volumet av kroppen, fokuserer den på sine bukser, bena og fast hud.

Dani Bolina - Foto: Vanessa Carvalho

Å bygge baken, Dani Bolina følger en serie på fem øvelser som kan vare 15 minutter, i henhold til personlig trener modellen, opplyser Luciana Rocha.

Også i henhold til Luciana, bør Dani Bolina trening gjøres tre ganger i uken. Når målet er å gå ned i vekt, er anbefalingen å knytte trening med 30 minutter med aerobic trening som gåing, jogging, sykling eller trening på elliptiske. På den annen side, hvis hensikten er å få muskelmasse, er det råd å gradvis øke vekten løftet i løpet av året. 

I sin tur, Dani sa at som allerede har stor rumpe, trening med lite belastning, for å bare holde avstiving av regionen. Hvorfor ikke holde mer kroppen så muskuløs som presenteres på tidspunktet for panicat, redusert modellen sin last i den generelle vekt. 

Øvelsene som vises i Dani Bolina trening for setemuskler er:

  • knebøy;
  • Knebøy isometrisk;
  • Krangel med bena fra hverandre;
  • forhånd;
  • markløft.

Treningen Dani Bolina virket interessant for deg? Vel, før du tenker å følge noe sånt som det, be om hjelp fra en personlig trener, som kan si om dette programmet er veldig bra for ditt tilfelle, tar hensyn til mål, helse, type og fitness.

kuriositeter 

dani_bolina

Dani Bolina er 32 år gammel - ble født 10. februar 1984, har den 1,64 cm, eier tre hunder - Fred, Hash og Lavie - og regnes som målbevisst og engstelig. Mellom 2010 og 2013 ble gaucho gift med modellen og også en tidligere deltaker i realityserien The Farm (den sjette utgaven) Mateus Verdelho.

I 2013 åpnet hun en bedrift, butikk ZAMI, klær segment, sammen med sin mor Sandra Santos og hennes venn, og også tidligere panicat Lizi Benites. Men hun forlot selskapet og solgte sin andel i selskapet til en annen tidligere panicat Dani Souza, Fern kvinnen i 2015. Foreløpig har Statens modellen en watch merkevare.

I februar 2016, Dani tilbake til nyheter når det ble etterlatt i selskap med en venn på grunn av en flom som rammet byen São Paulo - SP. På den tiden gjorde hun en publikasjon om det faktum Internett og fortalte oss at hun og venninnen ble assistert av ansatte i en frisørsalong som lånte en slange slik at de badet og unngå å bli smittet av noen form for sykdom.

Hva synes du om disse treningstips og kosthold Dani Bolina? Allerede visste og beundret arbeidet til statlig organ og modell? Kommentere nedenfor.