Nøkler til motivasjon til å gjøre fysiske øvelser

Fysisk trening Chato

Hvorfor så mange mennesker mangler motivasjon og unngå å gjøre øvelsen? Med alle fordelene som gir en treningsøkt, hvorfor noen ville fortsette som fører en stillesittende livsstil?

Det er veldig vanlig at folk flest tror daglige ting som "Det nytter ikke ... Jeg vil ikke være i stand til å gå ned i vekt" eller "disse øvelsene er veldig kjedelig, ikke stå iso" og så videre ...

Uansett hvor dårlig du føler om ditt nivå av form, vil du aldri trener regelmessig for å ikke gå glipp av denne negativiteten og erstatte den med positive tanker og handlinger. Folk som regelmessig flailing tenke positive ting om fysisk aktivitet.

Hvis du kjemper stadig mot motivasjon til å trene og er ikke sikker på om det aldri vil være i stand til å gjøre regelmessig mosjon, må du lære hvordan du kan endre det nå. Når du endrer dine tanker du endre sine holdninger, tro og emosjonelle vaner.

Mental omprogrammering mål underbevisstheten din og hjelper deg å erstatte negative tanker som gjør at du unngår fysisk aktivitet av andre som gjør at du ønsker så snart som neste treningsøkt kommer.

Det første trinnet er at du faktisk får en fysisk øvelse som gir deg glede. I begynnelsen kan det ikke være så mye glede som det ikke er vant til det. Men det viktigste er at du ikke føler seg forpliktet til å gjøre noe du hater.

Mange sier de hater løping eller sykling, for eksempel, men elsker å svømme. Eller, ikke person ikke liker å kjøre i gym, men jeg vil gjerne løpe eller gå på sykkel banen, se andre mennesker, i parken eller på stranden.

I tillegg til å velge noe du liker, se om det ikke er noen gimmick for deg å øke gleden. Du kan lytte til musikk med et headset, eller se på TV mens du trener. Kanskje du liker å lytte til en lyd-bok, en bok som fortelles. Noen ganger kan en øvelse som du tror kan bli kjedelig testamentere bare skal bruke denne enheten.

Til slutt må du hver dag for å styrke trening er bra for deg, for din helse, for humor, for god form, etc. List alle fordelene du får når du trener, og husk at hver dag.

Etter noen uker i denne syklusen vil du utvikle en stor glede for fysisk aktivitet. Du vil ha funnet en måte å ta glede og har gjort en stor mental boost som det hjelper ditt liv. Vel, det er en god start. Hva med å prøve?

Du har hatt problemer med å få motivere deg selv til å trene? Hva er ditt største problem? Tror du denne negativiteten, sitert ovenfor, gjennomsyrer hans sinn og forstyrre deg? Kommentere nedenfor!