7 grunner til ikke å ha og ikke Trash Day Trash Måltider i kostholdet ditt

Fast Food

Mange diett planer der ute satte dagen søppel på måltider som å ha viktige fordeler. De er ment å hindre at du føler deg privat, forbedre metabolisme, øker sjansene for å lykkes på en diett, etc.

Du kan gjøre hva du vil med din egen kropp, men her vil vi gi noen grunner for ikke å ha dagen for søppel og avfall eller måltider i løpet av kostholdet ditt.

1. Kroppen din vil ikke tilpasse seg helt sunt kosthold

Når du drastisk endrer måten vi spiser, trenger en viss tilpasningsprosessen til å skje.

For eksempel, hvis du gjør en ketogen diett med få karbohydrater, trenger kroppen din til å endre visse hormoner og øke produksjonen av enzymer for bruk fett som hovedkilde til energi.

Hvis du fortsetter å kaste bort dagen, vil du forhindre dette metabolske tilpasningen er fullført.

Også når du forlate kosthold og begynne å spise ordentlig mat, kan det ta litt tid til å smake tilpasse seg.

Hvis du har gjort det paleo diett for en lengre periode uten mat avfall, kan det hende du har opplevd dette. Over tid, ekte mat begynner å ha en mye bedre smak.

Hvis du jukse og spise junk ofte, vil smaksløkene ikke tilpasse helt, og du vil ikke oppleve det samme tilfredshet med ekte mat.

2. Hvis du spiser Nonsense, Can Food Addiction

Usunn mat er ekstremt vanedannende, kan du ikke nekte for det. Dette problemet ser ut til å være vanlig og folk som har problemer med ønske om å spise og overspise sannsynligvis bør avstå disse matvarene så mye som mulig.

Hvis du fortsetter å spise noe som det er hektet, gjør det bare avhengighet fortsetter. I dette tilfellet, spise "alt med måte" er ikke en god idé, som det vil være nesten umulig å opprettholde.

Hvis du føler for å spise junk og avstå til disse ønskene, vil det bare føre til at vil bli sterkere. Unngå disse matvarene helt og vil avta med tiden.

Avholdenhet er den eneste som fungerer for avhengighet, punktum.

3. Du kan avslutte Eating Too

Noen mennesker kan spise på dagen for søppel som det ikke i morgen, og ødelegge en ukes diett på en gang.

Etter å ha spist en gang, kan du oppleve at du har spist 5000 kalorier på en gang, for eksempel. Det er to dager med kalorier for en voksen mann og en hel uke (eller to) av ødelagt kosthold.

4. Kan du føler deg skyldig etter

Gang følt oppsvulmet, skyldig og ulykkelig etter å ha spist dritt?

Dette er svært vanlig på søppel, faktisk. Junk måltider kan gi deg litt glede mens du spiser, men at det ikke vil føle deg bra etter.

5. Ikke Trash Day øke metabolismen ikke hindre "Hunger Mode"

Begrepet "sulte mode" er en myte som ikke er støttet av ekte vitenskap og ikke skje med mindre du kommer til en svært lav prosentandel av kroppen fett.

Hvis du er en bodybuilder i forberedelse til en utstilling, kan feedbacks hjelpe deg å unngå negative effekter av kosten for en lang tid. Men selv i dette tilfellet, velge sunn mat er fortsatt en bedre idé.

Men de fleste er ikke klar for en bodybuilding konkurranse eller god form og ikke trenger å ta drastiske tiltak for å bedre metabolismen og forhindre sult-modus, uansett hva det er.

For friske mennesker prøver å holde seg frisk, eller gå ned i vekt, er søppel dag unødvendig og kan være skadelig.

Hvis du er bekymret for din metabolic rate reduseres over en periode på vekttap, vekt løft. Dette ble faktisk vist seg å holde både metabolic rate og muskelmasse.

6. Nonsense er bra for deg

Dumme ting er dårlig for deg, og det er nok derfor du ga dem først.

Spise fast food eller en pizza med en iskrem en gang i uken kan ikke virke som mye i forhold til folk som spiser denne typen ting hver dag. Men å ha en dag med søppel å spise dette tullet er fortsatt klart verre enn ikke å spise.

7. Disse ingrediensene Ruins aldri vil forlate kroppen din helt

trans fett, oljer og gluten ... disse dårlige ingredienser forbli i kroppen for en stund, og det tar lang tid å komme seg fra dens virkninger.

Hvis du fortsetter å spise dem, de vil aldri forlate kroppen din helt.

Du vanligvis satt til side en dag med søppel til deg i løpet av en diett? Hva er din mening om dette getaway? Tror du at det er bra? Kommentere nedenfor!