Man setter Silikon å ha Pectoral Set og Finish Deformerte

Man setter Silikon å ha Pectoral Set og Finish Deformerte

Slutten av et forhold er noe som påvirker folks liv, er det ikke? Det er normalt for denne tiden vi føler ned på midten, mangler i selvfølelse og bestemmer seg for å gjøre noe for å endre utseende og føler seg bedre om deg selv. Det er folk som klipper håret, har de kvinnene som opplever ny sminke og folk som velger å fornye hele garderoben.

Men det virket som en drøm snart forvandlet til et mareritt: kroppen hans avviste implantatet, implantatet forårsaket en alvorlig infeksjon og brystet hans begynte å hovne opp, noe som fikk ham forferdelig smerte.

2

Således Brett ble tvunget til å gjennomgå ytterligere kirurgi for å fjerne den skadede implantatet, mens den andre, som ikke ble påvirket, forble på brystet, noe som resulterte i en noe merkelig utseende.

Etter å ha tilbrakt mye av sine sparepenger for å løse problemet forårsaket av implantatet, Brett snakket med en ekspert, Dr. Vik Vijh, som er en plastisk kirurg, for å finne en løsning på problemet.

Den plastisk kirurg ble opptatt med skade forårsaket av implantatet på grunn av den lange perioden han forble i Brett kropp, noe som førte skade på humant vev.

3

Legen forklarte at å plassere et silikonimplantat for å sette på brystet kan virke som en god idé, men det er risikabelt. Dette er fordi, i motsetning til silisium brukes av kvinner for å øke størrelsen på brystene, som er laget av et flytende silikon pose for å etterligne mykt vev, er materialet for implantatet som gjøres i Brett en fleksibel pute av silikon, som trenger se og imitere en muskel.

Som et resultat av frekvensen av komplikasjoner som er tatt opp på denne type implantat for å definere brystet er større enn registrert i de prosedyrer utført for å øke størrelsen av brystene.

Ikke bare at problemet er forårsaket av implantatet som Brett måtte fjerne silikon som forble i kroppen hans er løs og begynte å bevege seg inni brystet.

"Det som skremmer meg mest er at det er mye bevegelse på implantatet når jeg bøye muskelen. Når jeg ser meg i speilet, er jeg ikke se på ansiktet mitt. Hver gang jeg husker at brystet mitt ble ødelagt og ødelagt. Jeg vil bare ha min symmetri tilbake, "mannen utbrøt.

4Legen har advart mot risikoen for å bruke silikon for å sette på bryst

Ifølge Dr. Vijh, er den eneste mulige løsningen for å fjerne implantatet som fremdeles er til stede i Brett kropp. Ifølge ham, vil dette bringe symmetri tilbake til mannens kropp.

Men han var opptatt av å understreke at etter inngrepet hardt arbeid for å få den kroppen av drømmer er i hendene på pasienten: "For deg, er å kjøre til treningsstudio," rådet han.

Du vil gjennomgå et implantat sånn bare for å få en nærmere titt enn jeg ville gjort i forhold til musklene, selv å vite risikoen? Kommentere nedenfor.