Dette Dancer Pole Dance 70 år er det ny inspirasjon

Dette Dancer Pole Dance 70 år er det ny inspirasjon

Øve pole dancing er en øvelse som krever mange ferdigheter og en utrolig fysisk forberedelse. Og på 70 denne bestemor viste seg å være veldig god på det!

14

Dai Dali begynte å lære denne dansen i omtrent fire år i et treningsstudio i hans by. Etter år med trening, er hun nå i stand til å utføre de mest vanskelige bevegelser, som hang opp ned med ett ben.

"Jeg liker å pole dance fordi jeg liker følelsen av å spinne i luften"

15

Da hun dukket opp på TV-show "Asias Got Talent", sa hun, "Min søvn er å vise verden at en gammel dame Kina er pole dance".

Etter å ha deltatt i dette programmet, deltok hun i flere andre og blir alltid godt mottatt av publikum, inkludert vunnet det femte mesterskapet Pole Dance Kina.

Dai, Pole Dance danser 70 år i den femte NM Pole Dance Kina

16

I dag har det blitt internett sensasjon.

Mens noen surfere å applaudere og ser det som en kilde til inspirasjon, andre synes det er uanstendig å danse pole dance i denne alderen, som mange fortsatt har fordommer mot denne type dans. Dette er noe som fører til sinne i Kina, som mener at pole dancing er bare en annen form for trening.

13

"Det er bare en slags dans, er det ikke noe vanlig. Og hele min familie støtter meg, "sa Dai. "Jeg ønsker å bevise at alder betyr ingenting, siden du fortsetter" sier Dai.

På hvilken side du står på denne debatten? En dame på 70 år ikke bør gjøre pole dance, eller er dette bare en annen form for trening? Kommentere nedenfor!