Fitness franske bloggeren dør etter Syphon Chantilly Explode

Fitness franske bloggeren dør etter Syphon Chantilly Explode

En fransk blogger på 33 år, godt kjent i fitness industrien, døde eksplosjon offer for en pisket krem ​​sug at det var hjelp i hjemmet, ifølge en politikilde Mulhouse kommune i Øst-Frankrike.

Franske medier rapporterte at Rebecca døde av hjertestans etter hendelsen, til tross for medisinsk behandling.

Den populære blogger fitness verden og reise ble godt kjent i Frankrike, med ca 55 000 Facebook-fans og 154.000 følgere på Instagram. Rebecca, som publiserte videoer og mosjon bilder på nett, var ved hjelp av pisket krem ​​hevert på lørdag i sitt hjem i utkanten av Mulhouse, når toppen av enheten eksploderte og alvorlig skadet i brystet.

Forandringene varierte fra brukne tenner til flere brudd og, i ett tilfelle, tap av et øye, ifølge bladet rapporten.

I 2013, et offer for lignende ulykke fortalte RTL radio: "Jeg hadde seks brukne ribbein og brukket min sternum." I 2014, to ulykker i Hauts de Seine avdeling, vest for Paris, men også ofrene ikke døde.

Antallet ulykker bedt regjeringen å advare forbrukerne, sier at ulykker kan skje når som helst - selv etter mange års bruk hevert. Minst én produsent har utstedt en tilbakekalling av produktet - men et år senere denne tilbakekallingen, kun 25 000 ble returnert fra 160 000 solgte, sa Le Parisien. Magasinet 60 millioner sier de nye fellene laget fra 2015 ser ut til å være trygg.

Du vet arbeidet med fitness blogger Rebecca Burger? Det har for vane å bruke disse pisker vannlåser hjemme? Kommentere nedenfor!