Møt Corporation som vant store penger med mosjons profiler på Instagram

Bella falconi

Du kanskje aldri har hørt om mange av disse listen jenter, spesielt hvis du ikke er en tilhenger av fitness profiler på Instagram og andre sosiale nettverk. Men vet at de tjener mye penger med sine publikasjoner på sosiale nettverk.

Modellen California, USA, er 29 år gammel, har poserte for menn magasin Playboy og fremmer produkter av vekttap og vekt for Shredz merkevare. Det har også sine egne arbeid fitness videoer.

2. Kayla Itsines

kayla2

Kayla

Rett bak Cheri kommer Kayla, med 5,8 millioner tilhengere. Den australske modellen, 24, vant nesten doble pengene som hans "rival" på nettet, med 18,9 millioner reais.

Hun er en sertifisert fitness instruktør i byen Adelaide som har gjort sine penger gjennom en rekke øvelsesguider for en "bikini kropp". Itsines ofte poster bilder av før og etter mennesker som har gjennomgått sine opplæringsprogrammer.

3. Paige Hathaway

paige

paige2

Den amerikanske 26-åringen fra Minnesota, har 3,8 millioner følgere på Instagram, noe som bidro til å samle om 14,7 millioner.

Det fremmer også kosttilskudd produkter Shredz merkevare og selger sine egne kurs av fitness. Hathaway tilbyr tilpassede planer for trening og ernæring på ditt nettsted og lover resultater innen 90 dager.

4. Chantel Zales

Chantel

chantel2

Et annet medlem av "Shredz familien," Zales, 25, tjente 13,9 millioner reais så langt i sin karriere.

Den Los Angeles-modellen har også sin egen kalender, og har vært omtalt i magasiner som Maxim og FHM, egen fitness verden. Den har 4,1 millioner følgere på Instagram.

5. Claudia Alende

claudia_alende

Claudia-Alende

Alende er den første brasilianske vises på vår liste. Den etterfølges av 7,3 millioner mennesker i deres sosiale nettverk og gjort 8,1 millioner reais gjennom formidling av undertøy modeller.

De Paraná 23 år er også en tidligere runner-up av Miss Butt, konkurransen som kronene den vakreste bunnen av året i landet.

6. Abigail Ratchford

Abigail

abigail2

En annen modell som skutt til berømmelse med noen varme bilder på Instagram, American av 23 år sluttet 8,9 millioner reais takket være deres dekker for Playboy og Sports Illustrated.

Bor i Los Angeles, har hun nå 5,8 millioner følgere på internett, og selger sin egen kleskolleksjon og elektroniske kalendere.

7. Laci Kay Somers

laci2

Laci

Den personlige trener av 24 år har også en ring jente for MMA hendelser. Hun vant 7,7 millioner reais så langt, og har 6 millioner følgere på Instagram, og hvor mange på listen, fremmer også den splitter Shredz kosttilskudd.

8. Bella Falconi

bella

En annen brasiliansk å bli med på listen, er Bella Falconi en personlig trener og motivasjonstrener og fitness modell. Hun har vunnet, ifølge The Sun, rundt 7 millioner, med 2,6 millioner følgere på Instagram.

9. Amanda Lee

Amanda Lee-

Amanda-lee2

Et annet Los Angeles modell, Amanda Lee, 29, jobber som personlig trener, instruktør av pilates og fitness modell.

Hun liker å legge ut bilder med undertøy for sine 5,8 millioner følgere på Instagram, som utvilsomt bidratt til å få sine 7,4 millioner reais så langt.

10. Alexa Jean Brown

alexa2

alexa

Sist men ikke minst, begynte mor til en sønn Jean Alexa Brown sin karriere ved å dokumentere sin innsats for å miste vekt etter fødselen.

Nå 24 år gammel har 6 millioner og har en egen nettside der det tilbyr fitness tips, mote og livsstil. Den har også 3 millioner følgere på Instagram, hvor det ofte poster bilder til sin datter.

Vet du hvor mange modeller trenings denne listen? Vanligvis følger denne type profil for tips? Kommentere nedenfor!