Hva du skal gi energi supplement ta?

Piller i gym

Med så mange kosttilskudd på markedet, både i fysiske butikker og i nettbutikker, er det vanskelig for nybegynnere å vite hva som faktisk kan hjelpe eller ikke.

Den dshea (Dietary Supplement Health and Education Act) definerer supplement som noe som:

 • Komplett ernæring;
 • Den inneholder ett eller flere kosten ingredienser (dette inkluderer vitaminer, mineraler, urter eller andre planteprodukter, aminosyrer og / eller andre produkter);
 • Det er funnet i kapsler, tabletter, pulver eller væske;
 • Det er merket bare som et kosttilskudd, ikke som henviser til sykdom botemidler.

Kosttilskudd for energi: stimulerende

- Koffein

Koffein er det mest vanlig ingrediens i kosttilskudd knyttet til anskaffelse energi. Men hvordan koffein fungerer?

Koffein virker på sentralnervesystemet (CNS), blokkerer adenosin som er et beroligende nevrotransmitter. Resultatet er økende adrenalinnivå, og mer energi for trening.

Koffein gir raskere stoffskifte midlertidig. Selvfølgelig er det mer koffein forbrukes, jo større er på tide å fjerne det fra kroppen. Hjelper idrettsutøvere for å unngå utmattelse under trening.

- guarana, yerba mate, cola mutter, og grønn te

Forbindelser som også er til stede i blandingen koffein.

Yerba mate, guarana, valnøtt-cola og grønn te og dens varianter (hvit te og rød te) har også samme eiendom, men koffein innholdet er forskjellig, men dens virkning på fysisk og mental energi er bevist ekte.

- Ginseng

Det er ikke avledet fra koffein, men har også stimulerende egenskaper.

- Capsaicin

aktive ingrediens paprika, har energifunksjoner på grunn av sin termogene egenskaper som øker forbrenningen, bidrar til å brenne fett og skaffe energi.

- Bitter Orange

Det er en annen type oransje som vi bruker i våre juice. Ekstraktet som er fjernet fra skallet er ikke relatert til koffein, men den aktive ingrediensen er synephrine, noe som reduserer appetitt, øker forbrenningen og har stimulerende effekter.

Tilskudd til makten påvirker stoffskiftet

- Koenzym Q10 (CoQ10)

Stede i kroppen vår, viktig for energiomsetningen. Det er tilstede i hver eneste celle i kroppen vår, spesielt i muskler, slik som hjerte og skjelettmuskulatur. Et godt supplement til makten musklene kan inneholde Q10.

- Vitamin B-kompleks

B-vitaminer er viktig for karbohydrat metabolismen.

 • B1 - muskelvekst skyldes hennes. Det er tilstede i dannelsen av hemoglobin, proteinet ansvarlig for transport av oksygen til musklene.
 • B2 - produserer energi og metaboliserer proteiner. Det er direkte knyttet til muskelmasse.
 • B3 - er knyttet til metabolske prosesser knyttet til energiproduksjon.
 • B6 - ansvarlig for metabolismen av aminosyrer.
 • B12 - viktig for metabolismen av karbohydrater, overfører kommandoer fra hjernen til musklene.

- Carnitine

Forbedrer kondisjon samtidig hjelpe kroppen til å produsere mer kraft.

- Kreatin

Øker muskelmasse, fysisk ytelse og styrke.

- Tyrosin

Det bidrar til å redusere stress og psykiske belastninger, mens økende styrke. Det er aktiv i sekresjon av veksthormon.

- Fenylalanin

Knyttet til å helle massen øke.

- Taurine

Det er også knyttet til å lene seg masse gevinster.

Kosttilskudd for energi: karbohydrater

Vår forståelse av kalorier, som oftest, er forvrengt. Mange tenker på kalorier som noe som gjør deg feit, men kalorier er et mål på den potensielle energien i hver mat.

Det næringsstoffet som gir oss raskt kalorier er karbohydrater, som er lett absorberes, blir drivstoff for treningen. Videre er de også viktige i post-workout muskel utvinning tillater raskere.

Problemet med overdreven inntak av karbohydrater er knyttet til vektøkning, hvis ikke brent og omgjort til energi i trening.

Tilskudd til makten mindre kjent

Flere nylig, noen kosttilskudd begynte å vise i sine formler noen nyheter. Av denne grunn, kanskje deres effekter er ikke så effektiv som løfter reklamemateriale. Noen av dem:

- Cordyceps

Lite kjent for lekmann, men mye brukt, er Cordyceps en sopp som forbedrer energiomsetningen i cellene, økt ATP produksjon, og bidrar også forbedre oksygen utnyttelse.

Selv om det virker nyhet, ble det brukt i 30-årene ved en tibetansk som klatret Everest, slik at dette klatrer hadde nok energi og oksygen for å oppnå en slik prestasjon.

- synephrine

Øker den metabolske rate. Det kan sammenlignes med koffein, med hensyn til sin stimulerende effekter, samt økning i energinivå. I tillegg til å være et supplement til strøm, reduseres også appetitten.

- Geranium

I likhet med epinefrin, dette derivatet av geraniumolje stimulerer sentralnervesystemet (CNS), økende energi, fokus og fysisk ytelse av øvelsene utøvere.

avslutt~~POS=TRUNC tanker

Selv om kosttilskudd markedet er stort, og tilbyr produkter for enhver smak, det er ingen vits å konsumere et supplement til strøm uten å ta hensyn til følgende faktorer:

 • sunt og balansert kosthold;
 • Høyre fysiske øvelser;
 • God natts søvn;
 • No smoking;
 • Ikke drikk alkohol;
 • Kontakt med naturen;
 • Praksis aktiviteter som gir glede;

Dermed vil det være lettere å nå målene, uavhengig av type tilskudd det valget.

Bruker du noen kosttilskudd til makten? Hva er din favoritt? Hvorfor begynte du å ta det? Det var for noen profesjonell veiledning? Kommentere nedenfor!