Den beste dietten for fett leveren — Lær å behandle

fett

Fett i leveren er "opphopning av overflødig fett i levercellene." Etter avtale med den amerikanske Liver Foundation (American Liver Foundation), er en av de største risikofaktorene for fettlever fedme, som er forårsaket av et overskudd kaloriforbruket. Andre risikofaktorer omfatter diabetes, kolesterol eller triglyserider høye, alkoholmisbruk, mage reduksjon, visse legemidler og feilernæring. Det er ingen medisinsk definisjon på hvordan å behandle fettlever, men å miste vekt kan bidra til å forhindre og behandle den. Her kan du lære den beste dietten for fett i leveren.

hele korn

Hele korn gir vitaminer, mineraler, antioksidanter og kostfiber. Hele korn inntak forbundet med redusert risiko for hjertesykdom, diabetes, og andre alvorlige tilstander. Matvarer med høy glykemisk indeks, eller de som påvirker blodsukkeret dramatisk kan forverre symptomer på fettlever, mens en diett rik på mat med lav glykemisk indeks kan bidra til å forhindre eller behandle sykdommen.

Hele korn er lite glukose og næringsrik kilder til karbohydrater. Hvis du har, eller står i fare for å ha fettlever, erstatte mat med bearbeidede karbohydrater som hvitt brød, sukkerholdige frokostblandinger og behandlet snacks som gir liten næringsverdi og kan skade nivåene av blodsukker. Verdifulle valg av hele korn inneholder havregryn, triquilho, spelt, bygg, brun eller vill ris og rug. Innlemme en rekke av hele korn i kostholdet ditt, og høste mange fordeler.

umettet fett

Umettet fett, som de som finnes i nøtter, frø og vegetabilske oljer, fremme hjertet helse, hjernefunksjon og generell fysisk velvære når forbrukes i tilstrekkelige mengder. mettet og trans fett, som vanligvis finnes i stekt mat, rødt kjøtt og hele meieriprodukter, øker risikoen for sykdom og kan være skadelig for de med fettlever, ifølge september 2012 utgaven av "American Journal of Physiology" ( American Journal of Physiology).

Valg av sunt fett til en diett for fettlever inneholder olivenolje, rapsolje, valnøtter, mandler, avokado og frø. Omega 3 essensielle fett som ikke produserer kroppen, er funnet i tunfisk, laks, hake, sardiner, nøtter og rapsolje. Innlemme en rekke kilder til sunt fett i kosten for å høste mange fordeler. Fettstoffer hjelpe i absorpsjon av næringsstoffer, så ingest dem med næringsrik mat som inneholder grønnsaker, frukt og / eller hele korn for å øke fordelene.

Protein og Dairy

De beste proteiner for å hjelpe til med kontroll og vekttap er magre kilder som fjærkre, egg, soya, magert kjøtt, fisk, sjømat, bønner og grønnsaker. Overskudd av fett og kalorier kan reduseres ved å fjerne all synlig fett og hud fra kjøtt og fjærkre før steking og anvendelse av sunn mat metoder slik som grilling, damping, baking. De mest sunne meieriprodukter er melk, ost og yoghurt lettmelk eller skummet.

Matvarer med lite kolesterol

Kolesterol er en type fett som finnes i animalske produkter. En rapport i august 2011 utgaven av "World Journal of Gastroenterology" (World Gastroenterology Journal) anbefaler et kosthold for fettlever med lite mettet og trans fett. Matvarer som er rike på omega fett, så som fisk, olivenolje og nøtter er anbefalt for å behandle fettlever. Rapporten anbefaler også matvarer med noen enkle sukker og sirup.

Alkoholfrie drikkevarer

Alkohol streker leveren og er knyttet til leversykdommer. Ifølge Pacific Medical Center i California, bare en flaske øl eller et glass vin kan bidra til fettlever. The American Liver Foundation oppfordrer personer med fettlever å unngå alkohol. Eksempler på alkoholfrie drikkevarer omfatter vann, juice, brus, te, kaffe, sportsdrikker og melk.

Du har gått eller går gjennom fettet leveren problem? Hva slags mat du har blitt anbefalt? Kommentere nedenfor!