10 rettsmidler for å gå ned i vekt uten resept Bestselgere

Rettsmidler for Weight Loss

Først av alt, er det viktig å avklare enkelte spørsmål. kjøpe slankepiller uten resept og uten legens anbefaling er ikke anbefalt. Det er viktig å alltid konsultere lege før man spiser noen form for medisin.

Slankepiller uten resept

En av de viktigste løftene om slankepiller er reduksjon av appetitten, øke metabolismen (thermogenic effekt) og fettforbrenning. Vi lister de viktigste slankepiller uten resept og følge de viktigste punktene i vekttap, som er:

 • Block karbohydrater, som er store fiender av vekttap. Når du låser opp kroppens evne til å absorbere disse næringsstoffene, er det en reduksjon i kaloriinntaket;
 • Redusere appetitten, som unngår de berømte binges i feil perioder. Enkelte legemidler redusere appetitten og derved samarbeide med reduksjon av kaloriinntaket;
 • Øk forbrenningen av kalorier, øke metabolismen. Thermogenic er primært ansvarlig for denne effekten;
 • Redusere fett, og det er noen forbindelser som utfører denne effekten av "smelte" fett.

Dermed følger rekkefølgen av de viktigste punktene, har vi følgende slankepiller uten resept:

 • Den phaseolamine ekstrakt er i stand til å nøytralisere den stivelse som er tilstede i matvarer som poteter, brød og ris. Den mest egnede dosering av dette produktet er 1500 mg per dag.
 • For å redusere appetitten, anbefaler vi hydroxycitrate (HCA) hentet fra tamarind. Den anbefalte dose er 4500 mg per dag.
 • Å bistå i kaloriforbrenningen, anbefales det at en forbindelse som finnes i grønn te kalt EGCG. Dersom grønn te har minst 50% EGCG (omtrent 300 mg), vil det være mulig å føle resultatene.
 • Krom picolinate spiller en viktig rolle i vekttap og dens mest kjente effekten er å bidra til å brenne fett og samtidig øke lean body mass. Men disse påstandene er tvilsomme for mange forskere. Det anbefales at dosen på 200 mcg per dag.

Noen andre rettsmidler

 1. Alli (orlistat) Det er den første liste med middel, som er kjent for å være en mindre versjon av stoffet Orlistat, Xenical til stede i medisin (selges kun på resept). Du må kombinere et redusert kalori / sunt kosthold og trening for å realisere virkningene av dette produktet.
 2. Garcinia cambogia Det er et naturlig supplement avledet fra en frukt innfødt til varme klima.
 3. Konjugert linolsyre (CLA) Den har motstridende vurderinger; noen studier viser insulinresistens og HDL-kolesterolnivåer samtidig som de bruker lavere CLA.
 4. efedrin Det er en annen anbefalte supplement for vekttap, men har blitt utestengt fra markedet i 2004. Andre produkter dukket opp på sin plass, for eksempel Citrus aurantium, synephrine eller octopamine. Du må være forsiktig ved inntak av produkter med efedrin fordi det ble registrert farlige effekter på hjertefrekvensen og blodtrykket.
 5. krom picolinate er en veldig supplement selges over hele verden. Produktet hevder å hjelpe brenne kalorier og redusere appetitten.
 6. grønn te-baserte kosttilskudd De er vanligvis rik på antioksidanter og koffein. Mye brukt for å hjelpe til vekttap, generere energi, mental våkenhet og reduserer blodtrykket.
 7. Hoodia er en urt som selges som inhibitor sult. Det kan brukes i pulver eller tablett.
 8. kitosan er navnet på en naturlig fiber av animalsk opprinnelse som finnes i skallet på skalldyr som reker, hummer og krabbe. Den Chitosan er mye brukt for vekttap formål. Denne fiber er i stand til gruppe volumet av fett opp til 8 ganger dets vekt; da denne sammenstillingen er eliminert ved i tarmkanalen uten å bli absorbert.
 9. L-karnitin fremmer fettstoffskiftet, dvs. prosesser fettet, slik at det tjener som brensel under trening. Det bidrar også til å redusere produksjonen av frie radikaler og reduserer skader i muskelvev etter trening.
 10. Bitter Orange, eller sitrus aurantium Det er et supplement som kom sterkt som et alternativ til efedrin. Dette stoffet til å akselerere kroppens stoffskifte og dermed oppnå større fettforbrenning. Mange thermogenic kosttilskudd bruke sitrus aurantium i sin formulering.

Tør du å kjøpe disse slankepiller uten resept, selv uten å vite dens bivirkninger fra en legetime? Har du prøvd noen og resultater? Kommentere nedenfor!