Beta HD Atlhetica är bra? För servering, rapporter biverkningar och hur Take

Beta HD Atlhetica

Inte bra när innan du köper en produkt som du har information om det och inte får produkten "i mörkret", utan att veta vad som väntar? Nå, kommer vi få ner lite information om en av dessa produkter, Beta HD Atlhetica Nutrition.

Produkten lovar också att underlätta förverkligandet av en definierad kropp, vaskulariserad och ökad muskelvolym och stater ökar pumpen vid tidpunkten för utbildning (vilket är när muskeln är stor, tät och vaskulariserad och det finns en viss mängd blod instängd i muskelvävnaden resultat av träning med vikter).

näringsinformation

Kolla in följande tabell näringstillskott som säljs i 180 g burkar:

Portion av 6,0 g (1 dosering åtgärd)

redo parti Consumer ***% DV *
energivärde13 kcal1%
kolhydrater3,3 g1%
kalcium42 mg4%
magnesium25 mg10%
zink0,15 mg2%
C-vitamin45 mg100%
niacin16 mg100%
pantotensyra5,0 mg100%
vitamin B61,3 mg100%
folsyra240 mcg100%

"Innehåller inte betydande mängder av proteiner, Total fett, mättat fett, fett, fibrer och natrium." *% VD dagligen värden baserade på en diet av 2000 kcal eller 8400 kJ. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Förutom vitaminer och mineraler, produkten insats som en utvald ingrediens p-vulgaris + Citrulus-vulgaris.

Beta HD Atlhetica bra?

För att ta reda på om en produkt är verkligen kvalitet, inte bara förlita sig enbart på vad skaparna säga, eller hur? Ett verktyg som också stöd i upptäckten av effektiviteten av ett tillägg är att veta historier om människor som redan har använt produkten.

Det är just därför att veta Beta HD Athletica är bra, vi ger några omdömen kompletterar konsumenter. Vissa användare beröm tillägget, för bra för att ringa honom och säga att han erbjöd vad de kallar "monster pump".

Andra användare verkar vara något missnöjd med avseende på produktresultat. De berättade att de inte kände något speciellt när konsumerar tillägget och att hans utbildning var som om de inte hade förbrukats någon pre-workout. De sade också att smaken av tillägget är mycket söt och säger att de tror att om produkten analyserades av ett laboratorium, skulle det visa sig att har en hel del socker.

Å andra sidan, har vissa användare delar inte denna uppfattning citerade ovan. De sa att första gången du använde pre-utbildning i fråga, kunde öka belastningen på en del av sin serie och kände att återhämtningen var också snabbare.

I slutändan, många hävdar att produkten inte är mirakulöst, men framför allt bidrar till att ge energi till utbildning. Vi hade rapporter om att klassificera Beta HD som skäligen bra, men påpekar att det inte ger så mycket energi som utlovat.

Med olika vittnesmål och recensioner, vad vi kan säga är att rätten att avgöra om Beta HD Atlhetica är bra för dig eller inte - eller välja någon annan komplement till ta innan din träning - det är nödvändigt att be om hjälp och råd från en bra nutritionist och hans personliga tränare. Dessa yrkesgrupper är viktiga för att vägleda dig att välja ett tillägg som hjälper inte bara i förhållande till sina mål, men också för din hälsa.

bieffekter

Vi kunde inte hitta information om biverkningar av produkten. Men om du någonsin upplever någon biverkning på grund av användningen av Beta HD Atlhetica Nutrition, omedelbart se en läkare du litar på att veta hur man ska gå och om att stoppa eller överge användningen av tillägget.

Hur du tar?

Rekommendationen är att inta en dos av 6 g produkt 30 minuter innan hans träningspass. Tillägget bör inte konsumeras mer än en gång om dagen och det bör inte tas samtidigt med alkohol.

Känner du någon som har använt och anger att Beta HD Atlhetica är bra på det lovar? Nyfiken på att prova detta tillägg? Kommentera nedan!