Kassavamjöl gödning eller ner i vikt?

kassavamjöl gödning

Kassavamjöl göres genom kokning, torkning och målning av kassava, att vända en konsekvent pulver. Till skillnad från tapioka mjöl, som är gjord av bud, kommer kassavamjöl från roten. Naturligt glutenfri, är detta mjöl bearbetas i anläggningar som även har någon gluten. Det är bra för bröd och andra bakverk, godsaker som lämpar sig för glutenfria dieter. Kassavamjöl är ett bra substitut för vete. Men gör kassavamjöl gödning?

En annan kan behöva gå på toaletten varje halvtimme, och har allvarliga problem gå upp i vikt. Du behöver fett och en glutenfri kost kan hjälpa dig att gå upp i vikt måste du vara frisk. De flesta som har intolerans eller celiaki, har en historia av tarmproblem innan diagnos, vilket leder till en brist i absorptionen av näringsämnen. Som ett resultat, en del av dessa människor verkligen behöver gå upp i vikt, så för dem, öka den är en viktig del av din återhämtning.

Om du är orolig för att det kanske intolerans, tala med din läkare. Han kan ordinera ett blodprov som kommer att avgöra om din kropp reagerar negativt på gluten. Problemet är: Du måste vara i en hög gluten diet för testet ger ett exakt svar. Undersökningen kommer att leta efter en antikropp som produceras endast om a) du konsumerar gluten och b) kroppen avvisar. Gluten är ett protein som finns i alla produkter som innehåller vete.

Om du skär vitt bröd och bearbetade stärkelse, ersätta dem med korn såsom brunt ris, hirs och quinoa, bra! Du kan lyckas gå ner i vikt. Men om det inte är glutenintoleranta, skär dem från din kost är inte vad som kommer att hjälpa dig att gå ner i vikt. Det skärs och bearbetas vitt mjöl. Och det är alltid en bra idé att få dem från din kost och ersätta med fullkorn!

Om du har ätit vit pasta, vitt bröd och liknande, kan du ha tur att ersätta dem med mindre fullkorn och fler fiberdelarna.

Kalorier och kolhydrater

En portion av 100 gram maniokmjöl innehåller 340 kalorier. De flesta av dessa, kommer 94 procent från kolhydrater Cirka fyra procent av kalorier kommer från fett, och två procent av kalorier kommer från protein. kassavamjöl innehåller högt kolhydratinnehåll, som fungerar som en utmärkt källa av energi och ge gas för att hålla din hjärna fungerar normalt. Varje måltid delen har 79,8 gram kolhydrater, eller 61 procent av 130 gram dagliga recomentados av American Institute of Medicine. Med andra ord, eftersom det visade mig maniokmjöl gödning om du äter för mycket.

makronäringsämnen

För dem som hävdar att slims kassavamjöl, vet att det har också protein och lite fett. Varje del är 1,6 g protein. Även om detta belopp hjälper dina behov, berika kosten med full av protein ingredienser för att uppnå målet föreslås 46-56 gram per dag. Detta protein ger näring åt dina vävnader och hjälper dig för dina muskler ser större - förutom att hålla dem friska. En portion av kassavamjöl har också 1,6 gram fett. Om du försöker att begränsa ditt fettintag, är kassavamjöl ett bra komplement till ett lågt kaloriintag.

Fibern som finns i kassavamjöl gör det till ett bra val för tarmhälsa. En portion innehåller 11,9 gram fibrer. Motsvarande 46 procent av det rekommenderade dagliga intaget för kvinnor, 31 procent för män, enligt rekommendationerna från American Institute of Medicine. Kostfiber kan minska risken för olika sjukdomar och tillstånd, inklusive cancer, diabetes, diverculite och förstoppning även omfatta adekvata doser av fiber i din kost kan hjälpa dig att begränsa intaget av kalorier - detta näringsämne tar upp plats i magen, vilket gör du känner dig nöjd längre.

natrium

En portion av kassavamjöl innehåller 417 mg natrium. The American Heart Association rekommenderar att du begränsa dig att konsumera 1500 mg per dag för att förebygga högt blodtryck och minska risken för hjärtinfarkt och stroke, och en enda portion av kassava har nästan en tredjedel av denna gräns. Din kropp behöver lite natrium att fungera, men amerikanerna konsumerar dubbelt mer än den föreslagna gränsen enligt US Centers for Disease Control and Prevention. Sätter gränser för storleken på dina portioner när du använder kassavamjöl, undvika att konsumera för mycket natrium.

Och du, vad du tycker om detta? Du tror kassavamjöl gödning? Kommentera nedan!