10 Fördelar med Palmetto — För Serving och egenskaperna

palmetto

Innovationer på menyn kan vara en utmärkt strategi för att stå fast i kosten. Fokusera inte bara på fördelarna för god form, men främst på insatser som mat kan ge för en god hälsa, kan vissa viktiga livsmedel hjälpa bränna kalorier, vilket ger en kraft för att stärka kroppen. Fördelarna med palm kan övertyga detta föras in i olika recept, blir allt vanligare på menyer, så vi vet vad det är för och vilka är deras egenskaper kan vara bra för att det ska vara funktionellt mer heltäckande estetik och hälsa.

Det är viktigt att inte tillskriva hälsoskydd ansvar för handflatan, eftersom han inte kan vara ansvarig för en väl fungerande kroppen. Det kan vara en stor bundsförvant, men inte erbjuda stora bidrag om det inte finns någon anta vanor och hälsosam mat.

Näringsvärde palm hjärta

100g parti

effekt28 kalorier
kolhydrater4,62 g
proteiner2,52 g
fetter0,62 g
fibrer2,4 g

Palm i kosten

Låg i kalorier, är handflatan en utmärkt ingrediens val för din sallader, men det är viktigt att uppmärksamma vissa egenheter. Den innehåller betydande del av natrium, som kan bidra till vätskeretention, så om din kropp tenderar att denna retention, undvika det eller kombinera det med andra livsmedel som leder till jämvikt och därmed undvika vissa skador på din ämnesomsättning.

uppmärksamhet

Liksom flera livsmedel som säljs på burk, gynnar palm kan minskas eftersom de används konserveringsmedel och ämnen som kan upphäva sina bidrag till hälsa, negativt verkande på kroppen. hög natriumhalt är en av följderna av industriella processer. Bland de negativa effekterna har det redan påpekats fall av konsekvenser för neurologiska system och även cirkulations, som kräver uppmärksamhet på meddelanden om att undvika hype. Handflatan har identifierats som orsakar botulism, och orsakar också biverkningar på hjärt-kärlsystemet. Dess användning är inte förbjudet, det rekommenderas endast upprätthålla sunda delar, utan överdrift.

Fördelar Palmetto - Vad är och egenskaper

Vi får se vad använder palm exakt, utforska dess viktigaste egenskaper för hälsa och fitness.

1- stärker immunsystemet

Hålla kroppen frisk och stark i ansiktet av externa motgångar är det enklaste sättet att undvika konsekvenser för kroppen. Fördelarna med palm kan vara bekvämt för sådant skydd, eftersom maten tas från insidan av handflatan kan ge C-vitamin, som fungerar som en viktig källa förebyggande mot förkylningar, influensa och ännu högre grader av infektioner.

2- Hjälp vid sårläkning

Den komplettering av mineraler är lika viktigt som leverans av vitaminer, som är de näringsämnen som håller kroppen balanserat sätt. Vad få känner till är att handflatan är rik på zink, mineral förstärkare med läkande egenskaper. Mineralet kan vara mycket användbara för att hjälpa till återhämtningstiden från enkla sår djupare sår.

3 Bättre kvalitet på sömnen

Om du har svårt att sova, med tillägg av palmetto till din diet, kan du märka att du får bättre sömn, eftersom palm är rik på vitamin B6, som spelar en viktig roll för produktionen av hemoglobin, vilket gynnar blodsammansättning, framkalla bättre metaboliserar fett, proteiner och kolhydrater, riktade fördel för dem som följer diet och söka viktkontroll. Vitamin B-komplex gynnar också stämningen, gynnar oregelbundna humör villkor för effekterna av minskning som orsakas av depression och neurologiska obalanser. Dessa effekter garanteras av serotonin som finns i handflatan. Viktigt fördelarna med palm sträcker sig också till äldre kvinnor, som lider av konsekvenserna av överskjutande östrogen.

4- hjälper matsmältningssystemet

Många människor känner obehag av svullnad och vätskeansamling. Kostfibrer innefattar palm viktigt näringsämne för matsmältning, eftersom alla livsmedel intages och digereras på ett lämpligt sätt, bevara näringsämnen absorption elimineras hälsovådliga ämnen. Med regelbunden eliminering av gifter, är det möjligt att minska risken för hemorrojder, så fördelarna med handflatan och betydande andel av kostfiber kan minska många vanliga effekter som försämrar en väl fungerande matsmältningssystemet.

5- bidrar idrottsprestation

Riboflavin som finns i palm ansvarar för förmåner q främja blodkomposition. Det är funktionell för produktionen av röda blodkroppar, vilket leder till en förstärkning av kroppen, vilket bidrar till välbefinnande, förebygga konsekvenserna av åldrandet, förbättra prestanda i utbildning, vilket leder till de fördelar som leder till bättre bygg muskler och även viktminskning eftersom kvaliteten på utbildningen blir högre. Kroppen förstärkning kan också motiveras av den del av C-vitamin som handflatan kan erbjuda. Det är mycket praktiskt för optimering av fysisk prestation, och det bästa, men leder till bättre upptaget av järn, ett viktigt mineral för goda resultat.

6- viktkontroll

Handflatan lätt kan hittas i recept för sallader, och deras närvaro kan förklaras av flera faktorer, men den låga värmevärdet är en av de mest övertygande. oroande om förbränner mer kalorier och förbrukar mindre, kan fördelarna med handflatan vara bekvämt för viktminskning eftersom det innehåller kostfiber, vilket hjälper i processen för matsmältningen genom att styra tiden för absorption av näringsämnen som behövs för kropp, bevara fullhet fram till nästa måltid.

7. Stöd Fertilitet

Kvinnor som vill öka fertiliteten kan sätta hopp i hjärtat av palm, eftersom det kan bidra som en källa till folsyra. En portion kan ge upp till 400 mg syntetisk folsyra, som kan igenkännas som ett viktigt komplement till fosterutveckling.

8. Hjälp i förebyggande och behandling av diabetes

Palmetto delen kan ha upp till 3,5 gram fibrer, och dess bidrag sträcker sig också till preventiv effekt mot diabetes. Som rekommenderas för diabetiker undvika kaloririka livsmedel och att höja glykemiskt index och är inte hör till dessa kategorier, kan palm vara ett alternativ för att förnya på menyn för dem som lever med begränsad tid för att föda.

9 hjälp mot hjärtsjukdomar

Kalium är ett viktigt mineral för hjärthälsa. En portion av detta mineral finns i handflatan kan hjälpa till att kontrollera blodtrycket, och justera frekvensen av hjärtslag.

10. bidrar muskler

För dem som vill optimera proteinsyntesen är intressant att veta att handflatan är en källa till zink, ett viktigt mineral och kan bidra till metabolismen av proteiner, viktigt näringsämne för näring i musklerna. Proteiner, både som finns i livsmedel som i kosttillskott är väsentliga för anabolism, och palm kan vara ett protein booster, eftersom det också kan erbjuda 1,8 gram protein.

Du vet alla dessa fördelar av palmhjärthälsa? Konsumera sällan i olika sallader och recept? Kommentera nedan!